Apokalypsa 35: Druhé meno – Klaudia Gawlas!

Po brazilském projektu UnderDogz, za kterým stojí Lukas & Malke, Vám s radostí prozradíme další premiérové jméno Apokalypsy s pořadovým číslem 35. Klaudia Gawlas!

Klaudia

Tato nìmecká DJka se za poslední roky vyšvihla mezi nejsledovanìjší evropské DJe a to především díky svému citu pro hudbu a skvìle zvládnutou techniku mixování, ve které nezapře svùj nìmecký smysl pro preciznost. Po vystoupeních na zásadních akcích jako je Nature One a Mayday se dostala do hledáčku mnoha příznivcù energického techna, a proto není divu, že její sety na portálu Soundcloud trhají rekordy poslechovosti.

Klaudia

Zároveň informujeme, že vstupenky za 499 Kč mizí závratnou rychlostí a upozorňujeme, že již brzy po vyprodání dojde ke zdražení vstupenek.

Apokalypsa nabídne také VIP DELUXE vstupenky za 2499,-, jejichž držitelé budou mít k dispozici vlastní vchod na všechna pódia, taktéž se budou moci do pavilónu opakovanì vrátit po jeho opuštìní a především budou moci využívat GRATIS konzumaci alko i nealko nápojù od začátku až do konce akce. Více výhod o VIP DELUXE vstupenkách zveřejníme již brzy.

Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?id=129003
Ticketpro: https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/766053-apokalypsa-35.html

Apokylypsa

Zdroj: Apokalypsa
Publikoval: Redakcia GREGI.NET