Apokalypsa 34 – All Star Game: 5 otázok pre Bena Simsa a Paula Maca!!

Vražedné duo tvoří Ben Sims a Paul Mac, dvì legendární jména britského tanečního undergroundu. Položili jsme jim pìtici otázek, se kterými se poprali opravdu znamenitì. Tihle zábavní chlapíci vás nenechají na pochybách, že jejich vystoupení rozhodnì nebude nuda.


Ahoj Killa Productions! Jak se daří?
Ben: Jde to skvìle, díky! Brzy mi vyjde debutové sólo album Smoke & Mirrors na labelu Drumcode, takže právì teď mám opravdu velkou honičku kolem toho všeho.
Paul: Všechno super! Zrovna jsem naplno zamìstnaný prací ve studiu na projektu nového alba a rùznými dalšími menšími záležitostmi, ale postupuje to dobře.


Co musí podle vašeho názoru v sobì mít track, aby se o nìm dalo říct že je skutečnì „vražedný“ (killa)?
Ben & Paul: Musí mít funkový rytmus, nesmí chybìt pořádný basový groove a každopádnì musí být trošku drzý, vlastnì celý náš projekt má příchuť divoké párty!
Paul: Pro mì je to třeba dosud nevydaný edit skladby Streetplayer. Jako vìtšinu vìcí, i tohle jsme udìlali prostì jen tak pro zábavu, ale zdá se, že se mezi partypeople stal skutečnì oblíbeným.

Jaké vybavení obecnì používáte pro své DJ combo sety?
Ben: Používám vinyl a CD, občas Serato, ale vždy gramofony Technics 1200 MK5G, CD playery Pioneer a mix Pioneer DJM800/900.
Paul: Já pracuji s Abletonem a v základu vždy s kontrolerem UC-33.

Jakou rychlost BPM (údery za minutu) předpokládáte pro své vystoupení na Apokalypse?
Ben & Paul: Obvykle hrajeme mezi 132 až 138 BPM, záleží to hlavnì na tom, co se dìlo před námi. Zřejmì nejinak tomu bude i na Apokalypse. Pomaleji hrát určitì nebudeme. Nebo byste radìji o nìco více? Uvidíme, nebojte, to na Vás poznáme!

Už jste nìkdy zvažovali rozšíření Killa Production o dalšího člena? Jakými provìrkami by musel projít, aby se stal dalším vrahounem?
Ben & Paul: Zajímavý nápad. Základním klíčem je znalost hudby, další vìc je nebrat všechno příliš vážnì. Vlastnì by mohlo být zábavné přijmout do našeho týmu třeba MC a taková tanečnice nahoře bez by taky mohla být fajn! Ještì se pečlivì rozmyslíme a třeba časem?

Apokalypsa

Zdroj: Apokalypsa s.r.o. – Dalin Vajčner
Publikoval: Redakcia GREGI.NET