Anglický producent Tanka na novej párty KLANG!

KLANG je nová párty od teamu, ktorý stojí za obľúbenou značkou Hochspannung! KLANG, podobne ako jeho ‚väčší brat‘, sa bude venovať súčasnej klubovej hudbe so zameraním na nové a vychádzajúce mená. V sobotu 22. februára – tretí deň, kedy bude mať Klub Dole oficiálne otvorené – sa na prvom vydaní tejto akcie predstaví anglický dj a producent Tanka.

Tanku a jeho ‚dark sexy techno‘ ste v Bratislave už mohli počuť, práve na Hochspannung! párty, kde odohral výborný a temný set plný moderného housu, techna a UK garage. Už vtedy sme – a nie len my – vyzdvihovali jeho talent a producentské zručnosti, často prirovnávané k menám ako Boddika, Dark Sky, Mak & Pasteman, Trevino alebo Dusky. Autor skladieb ako ‚Boogie With Me‘, alebo ‚Make Me‘ bol teda ideálnou voľbou na inauguračné vydanie párty KLANG. Tanka odkazuje: “Očakávajte veľa nevydanej hudby!”

Tanka

O lokálny support sa postará John Doe, ktorého môžete poznať najmä prostredníctvom párty Midnight Dubs. Jeho precízne mixy ste mohli zachytiť napríklad aj v live streame Bass Transmission, alebo v sete pre Splash.sk. Temné beaty tohto mladého dja, na pomedzí techna, housu a bass music výborne dotvoria atmosféru sobotňajšej akcie.

Rezidentnými djmi bude, ako inak, dvojica Bad Mojo & Michael Priest, ktorá stojí za projektom KLANG. Ich spoločné alebo sólo sety budú otvárať a uzatvárať večer a nastavovať náladu pre pozvaných hostí. Vidíme sa Dole, priatelia!

Tanka (UK)
John Doe
Bad Mojo & Michael Priest
22. 2. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
Event: www.fb.com/events/275931135896523

Plagat KLANG_feburar 2014

Zdroj: klub Dole