Klubový večer KLANG predstaví housové vydavateľstvo Beef Records.

Druhé vydanie párty KLANG bude v sobotu 22. marca v znamení prezentácie jedného z najúspešnejších housových vydavateľstiev našich západných susedov.

Značku Beef Records z Prahy prídu do Klubu Dole odprezentovať jeho šéf DJ Schwa a rezident klubu Roxy – Fatty M, za sprievodu rezidentov akcie, bratislavskej dvojice Bad Mojo & Michael Priest.

schwa 1

Hovoriť o Beef Records iba ako o českom labeli nie je úplne presné. Jeho história sa začala písať v roku 2006 v Austrálii, kde ho založili DJ Schwa a Nick West, známi aj ako Shades Of Gray. Od roku 2011 sa však presťahoval do Prahy a do dnešného dňa vydal 60 digitálnych releasov, 12 vinylov a 7 CD.

Zoznam vydávaných umelcov je vskutku úctyhodný – hmýri sa to tu menami ako The Timewriter, Pezzner, Inxec, No Artificial Colours, Vincenzo, Robert Babicz, Deepchild, Mike Monday, Uone, Kreon, Jef K, Arnaud Le Texier, Djuma Soundsystem a mnohí ďalší. Okrem vydávania hudby sa ešte Beef team venuje aj organizovaniu hudobných podujatí a pod ich taktovkou ste mohli zažiť párty v Sydney (Spice Cellar, LAB, Chinese Laundry), Prahe (Roxy, Chapeau Rouge, Buddha Bar) alebo v Berlíne (Weekend Club, Chalet).

Šéfom vydavateľstva je DJ Schwa, ktorý sa do povedomia dostal najmä vďaka projektu Shades Of Gray. S ním precestoval celý svet, od Tokya cez Moskvu a Paríž až po San Francisco a vydal kritikmi a fanúšikmi vysoko cenený debutový album ‚Soul Machine‘. Na scéne už cez 10 rokov, on sám je skúsený a vyhľadávaný dj s pravidelnými vystúpeniami po celej Európe.

Predstaviť zvuk jeho vydavateľstva Beef Records mu príde pomôcť rezident asi najznámejšieho pražského klubu Roxy Fatty M. Stojí za klubovou nocou Flow, ktorá priviezla do českej metropoly mená ako Paul Kalkbrenner, Nick Curly, Sasha Funke, Dj Hell, Guy Gerber, Nina Kraviz, Miss Kittin, Audiofly, Shonky, či Dj T.

schwa 2

Obaja ostrieľaní platňojazci sú zárukou kvalitného hudobného zážitku, podobne ako dvojica Bad Mojo & Michael Priest, ktorí sa postarajú o úvod a záver tejto oslavy tanečnej hudby. Dole!

KLANG
22. 3. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
Dj Schwa (Beef rec., Shades Of Gray / CZ)
Fatty M (Beef rec., Roxy / CZ)
Bad Mojo & Michael Priest (KLANG, Hochspannung!)
Event: www.fb.com/events/432752060204154

posterKLANG

Zdroj: klub Dole