Aneta Langerová oslávi svoje narodeniny koncertom v Bratislave! 

Slovenskí priaznivci českej speváčky Anety Langerovej majú nový dôvod na radosť. Ich obľúbená umelkyňa sa po štyroch rokoch už o pár dní predstaví v Bratislave so svojím aktuálnym koncertným programom Dvě slunce aneb Jak krásné je být milován.    

Aneta Langerová

Aneta Langerová už 26. novembra v Bratislave

Aneta Langerová odohrala samostatný koncert v Bratislave naposledy v decembri 2018 v Divadle Aréna. Do nášho hlavného mesta sa tak vracia po dlhých 4 rokoch. Spolu so svojou kapelou a sláčikovým triom sa predstaví v sobotu 26. novembra v Divadle P. O. Hviezdoslava. Koncert bude o to vzácnejším podujatím, že sa uskutoční presne v deň Anetiných 36. narodenín.

Video pozvánka – Aneta Langerová – Poleťte s nami na poetické jesenné koncerty turné Dvě slunce! (oficiálne video):  www.youtube.com/watch?v=V2zpZo5M-LM

Po úspešnom projekte Na Radosti zažiaril nový album a turné Dvě slunce

Aneta Langerová sa po vzácnom čase Na Radosti vydala domov do svojho vnútra a stala sa pozorovateľom nových príbehov. Nasledovať Anetu do sveta dvoch sĺnk znamená započúvať sa do tónov hudobného časopriestoru duše. Vnímavý pozorovateľ v každom z nás sa môže vydať na cestu fantázie a stretnúť sa s odvážnymi alkami, vedomým stromom, príbehmi Márie, Bieleho Dňa či Antonína. Spolu s divákmi sa vyšplhá na vysokú horu, odkiaľ na oblohe uvidí tiahnuce obrazy snov túžiaceho netopiera, boj veterných mlynov, búrku v pohároch vody, ale aj tkanivá lesov a divokých riek. Niektorí snáď pocítia závrat z toho, aké krásne je byť milovaný, z pokorného vtáčieho tanca, či z pocitu, že život v absolútnom mieri majú na dosah.

Album Dvě slunce vyšiel na jeseň 2020 a odvtedy rozžiaril už mnoho krásnych miest v Čechách. Vo svojej púti pokračuje a teraz prichádza „rozžiariť“ aj divákov v Bratislave. Započúvať sa do príbehov z nového albumu budú môcť všetci fanúšikovia na koncertnom turné, na ktorom bude Anetu sprevádzať jej kapela spoločne so sláčikovým triom. Tešiť sa tak môžu na skúsených muzikantov ako je klavirista a producent novej platne Jakub Zitko, bubeník Martin Kopřiva, basgitarista Miloš Klápště, gitarista Ludvík Kulich, violončelistka a speváčka Dorota Barová, huslistka Veronika Vališová a violista Vladan Malinjak.

Verím, že vám naše piesne budú v krásnom jesennom a predvianočnom čase dobrými spoločníkmi. Každá z nich má svoj vlastný príbeh a atmosféru. Tá vás napríklad zavedie bližšie k tíšine vlastnej duše. Tak ako na tejto ceste sprevádza mňa. Neprestáva ma prekvapovať energia, ktorá vzniká na živých koncertoch. Interakcia medzi nami a publikom dáva každému hudobnému večeru jedinečné kúzlo. Teším sa, že sa spolu s vami znova stretnem v nekonečnom priestore dvoch sĺnk, kde je snívanie dovolené. Nech hudba znie a slnko svieti všetkým bez rozdielu“, odkazuje Aneta.

Vitajte vo svete Dvoch sĺnk. V nekonečnom vnútornom priestore, kde je snívanie dovolené.

Stačí sa na chvíľu utíšiť a zastaviť. Stať sa tým, kto pozoruje.

Termíny turné Dvě slunce aneb Jak krásné je být milován – jeseň 2022:

  1. 11. 2022 – Valašské Klobouky, KD Klobučan
  2. 11. 2022 – Bratislava, Divadlo P. O. Hviezdoslava
  3. 12. 2022 – Rychnov nad Kněžnou, Pelclovo divadlo
  4. 12. 2022 – Javorník, Tančírna v Račím údolí „Srdce Rychlebských hor“
  5. 12. 2022 – Praha, Studio DVA divadlo
  6. 12. 2022 – Frýdek-Místek, Národní dům
  7. 12. 2022 – Brno, Sono Music Club 
  8. 12. 2022 – Zlín, Kongresové centrum

Všetky informácie o Anete, vystúpeniach a predpredaji vstupeniek nájdete na:
www.langerovaaneta.cz 
www.facebook.com/AnetaLangerovaOfficial/
www.instagram.com/langerova_aneta/

Album Dvě slunce na: iTunes, Spotify, Supraphonline a ďalších digitálnych službách:https://anetalangerova.lnk.to/DveSlunce

Zdroj: TS