Andy Hryc zablahoželá k narodeninám Jackovi Danielovi!

V Bratislave sa chystá narodeninová megaoslava! 28. septembra prídu na Americkú párty do Incheba Expo Arény oslavovať spevák Richard Müller a skupina Para.

Zablahoželať oslávencovi Jackovi Danielovi príde aj herec Andrej Hryc, a to aj napriek tomu, že svoje narodeniny už roky ignoruje. Zlákala ho kvalitná Tennessee whiskey a tradičné americké jedlá.

DSC_3061

Celý september sa bude oslavovať! 163. narodeniny oslávi Jack Daniel, zakladateľ najpredávanejšej americkej whisky. Maratón osláv vyvrcholí narodeninovou párty 28. septembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Zablahoželať oslávencovi príde aj herecká legenda Andrej Hryc, ktorý vlastné narodeniny roky ignoruje.

 „Od istého času svoje vlastné narodeniny ani neregistrujem. Posledný veľká oslava mojich narodenín bola v novembri 1989. Mal som vtedy 40, prišiel som z nejakého výjazdu a môj byt bol plný ľudí. Pripil som si s nimi a odišiel som pomáhať robiť „nežnú“. Odvtedy svoje  narodeniny neoslavujem. Ani 50-ku ani 60-ku som neoslavoval.“ Vysvetľuje Andy Hryc.

IMG_0433

Herec sa netají, že je veľkým fanúšikom Ameriky. USA navštívil už 20 krát!  „Vždy využijem každú príležitosť, aby som tam „nakukol“. Na rozdiel od môjho rodného Slovenska sa v tejto krajine cení úspech. Ľudia si vážia úspešných ľudí a nehanbia sa zato, že sa im chcú podobať. U nás je to žiaľ stále inak. Keby som bol mladší, asi by som sa tam presťahoval.“ Priznáva s úsmevom herec Andy Hryc.

Aj preto rád prijal pozvanie na Americkú narodeninovú párty. Na oslave nebudú chýbať tradičné americké pochúťky, narodeninová torta a ochutnávka Tennessee whiskey. „Jack mi celý život pomáha. Pijem ho, keď som šťastný, pomáhal mi keď som bol v koncoch. Preto sa rád zúčastním na jeho narodeninovej párty. Ta minuloročná bola skutočne grandiózna, nuž tohoročná bude aj s mojou gratuláciou…“ Teší sa na oslavu Andrej Hryc.

IMG_9641

Oslávencovi príde zablahoželať aj spevák Richard Müller a skupiny Para či The Cellmates. Hostiteľom večera  bude skvelý moderátor Michal Hudák, ktorý je skutočným majstrom vtipu. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo  obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Akciu prídu podporiť aj priatelia Jacka, fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov. Pre každého návštevníka má oslávenec pripravený špeciálny darček! Vstupenky si môžte kúpiť v sieti www.ticketportal.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto:Tibor Szabados