Ander z Košíc sa predstaví 29. marca v Košiciach!

29. marca v košickom Collosseu po štvrtýkrát rozosmeje publikum stend ap komedy šou Anderground. Na čoraz populárnejšej akcii, ktorá sa už stihla zapísať do análov košického humoru sa tentokrát predvedie legendárny zabávač Ján Pisančin alias Ander z Košíc, po ktorom nesie toto podujatie hrdý názov.

Anderground, v priestoroch známeho undergroundového podniku Collosseum, dáva priestor mladým východniarskym talentom stand-upu, pričom dôraz kladie na špecifický „východňársky“ humor, ktorého máme tak veľa, že by bola škoda sa s ním nepodeliť.

Najznámejším východniarskym profesionálnym komikom je práve Ander, ktorý sa svojmu remeslu venuje už tri desaťročia a stále dokáže pobaviť, ako aj inšpirovať „mladú krv“. Pred publikom Collossea už Ander vystúpil exkluzívne na Andergrounde 1 v roku 2011, po čase však neodolal a chce svojich alternatívnych fanúšikov potešiť znova.

Diváci sa okrem kvalitného humoru môžu tešiť aj na hudobný sprievod skupiny Balevas Quartet, ktorí sa predstavia vlastnou tvorbou, ako aj originálnymi remake-mi známych piesní. Kapelu tvorí Štefan Uhriňák – gitara, spev; Jozef Dvořák – bicie, Rado Šulek – gitara a Miťo Samuely – basa.

Lístky na Anderground 4 si môžete zakúpiť v predpredaji za 7 Eur (100 lístkov) v MIC Košice (Hlavná 32) alebo priamo v Collosseum Club Košice (Dominikánske námestie 35) do 28.3. 2015. Na mieste budú stáť vstupenky 9 Eur.

Pre viac informácií sledujte: https://anderground.sk/ alebo facebookovú stránku: https://www.facebook.com/events/1582799288666263 

plagat

Zdroj: WTF FACTORY s.r.o.