AMO predstaví o týždeň nový singel Neskoro!

AMO & Band má za sebou ROK NULA – 10ty rok na slovenskej hudobnej scéne pod značkou AMO – prelom, ktorý so sebou prináša a ešte len prinesie viac kapely, viac živých nástrojov a kreatívnejšie postupy pri produkcii nových skladieb.

Uzatvorením spomínaného albumu je posledný singel z neho a prvý tohtoročný s názvom „Neskoro“, ktorého videoklip AMO predstaví už o týždeň. Dnes prináša jeho krátku ukážku:

Nový singel i videoklip predstaví už o pár dní skupina AMO & Band. Skladba, ktorej sa Moe a Opak s kapelou rozhodli venovať vizuálnu podobu tentokrát, má názov „Neskoro“. Po piesňach „Doma“, „Zlaté časy“„Femme Fatale“ pôjde už o štvrtý a zároveň posledný nasadený singel z vlaňajšej štvrtej štúdiovej nahrávky ROK NULA.

Je to pre nás veľmi osobná a silná skladba. Nebola pôvodne plánovaná ako singel, ukázalo sa ale, že ľudí zaujala, a tak sme jej skúsili dať vizuálnu podobu. Možno pre to, že hovorí o situácii,v ktorej sa môže ocitnúť každý z nás a je len na nás ako sa s ňou popasujeme, možno vďaka modernej a energickej produkcii od Marcela Véna. Každopádne sme radi, že ľudí baví,“ hovoria chalani na margo voľby aktuálneho singla z tracklistu dosky ROK NULA, ktorá vyšla v limitovanej zberateľskej edícii aj vo forme vinylovej platne. 

AMO_2245 uprava SMALL Foto David Virgala

O pár dní dostane výnimočná skladba aj vizuálnu podobu, o ktorú sa postaral mladý kreatívny tím z Cloned Monkeys Production. Ako lokáciu si v spolupráci s kapelou vybral Kultúrny dom v Hornej Strede. Ako tvorcovia vysvetľujú, na realizáciu videoklipu potrebovali dosky, ktoré znamenajú svet, divadelnú atmosféru, tmavú sálu a pár svetelných reflektorov. Celý tím napokon hneď v úvode výroby zaskočilo nečakané prekvapenie

„Nebolo to až tak prekvapením ako skôr neuvedomením si, že v kultúrnom dome sa celú zimu nekúrilo, takže tam boli asi 3 stupne, neuveriteľná zima. Zatiaľ čo vonku bolo 20 stupňov, jar, kohúty a babky na bicykloch,“ spomína dnes už so smiechom Moe. „V klipe sa objaví aj tanečná a akrobatická skupina Vertigo, zastúpená jednou z ich tanečníčok. Asi najhoršie to mala práve ona, ktorá to dala celé bosá a medzičasom sa zvečerilo, čiže aj vonku bola už dosť zima no a tak… rešpekt!“ prezrádza zaujímavosť z nakrúcania. „Ale tak nakoniec sme to zvládli a výsledok si budete môcť pozrieť už čoskoro,“ dodáva na záver.

1

AMO predstaví videoklip k singlu „Neskoro“ už o týždeň na oficiálnom Facebooku a webe Sme.sk.

Video teaser created by HugeSpot ©2014
https://www.hugespot.sk
https://www.facebook.com/hugespot.sk
https://www.amo24hodin.sk/
https://www.facebook.com/AMO.Official

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: David Virgala