Amanda Palmer & The Grand Theft Orchestra vo Viedni!

Extravagantná a osobitá Amanda Palmer sa pri príležitosti svojej tour zastaví aj v susednom Rakúsku.  Amanda Palmer & The Grand Theft Orchestra sa predstaví už piateho novembra vo viedenskej Arene a je sa veru na čo tešiť.

Tento koncert je zároveň posledným v rámci jej európskeho turné, z ktorého je už viac ako polovica koncertov, vrátane toho pražského, beznádejne vypredaných!

Amanda Palmer je americká hudobníčka, ktorá sa stala známou ako speváčka, klaviristka, skladateľka i autorka textov dua Dresden Dolls. Svoju sólovú kariéru odštartovala v roku 2008 albumom „Who Killed Amanda Palmer“, s ktorým na jeseň vyrazila na turné, po ňom v 2011 nasledoval ďalší štúdiový album „Amanda Palmer Goes Down Under“. Okrem spomínaných Dresden Dolls sa objavila i v dvojici Evelyn Evelyn či na špeciálnych vystúpeniach spolu s americkým spisovateľom Neilom Gaimanom.

Vo februári tohto roku Amanda oznámila na svojom blogu chystanú nahrávku, na ktorej spolupracovala s The Grand Theft Orchestra ako „Amanda Palmer & The Grand Theft Orchestra“. Album s názvom „Theatre is Evil“ vyšiel začiatkom septembra a obsahuje pätnásť skladieb, autorkou drvivej väčšiny z nich je ako inak Amanda samotná.

Lístky na jej koncert vo Viedni si môžete zakúpiť na https://www.eventim.sk, https://www.musicticket.at, https://www.oeticket.com a priamo v Arena Wien.

Zdroj: Organizátor