Alvaro Soler vystúpi už o pár dní v Bratislave!

Už tento piatok, 27. mája 2022, vystúpi v bratislavskej NTC aréne spevák Alvaro Soler so svojou kapelou. Nebudú chýbať jeho hity ako Sofia, La Libertad, či Magia a skvelá latino šou. Hosťom koncertu bude jeho brat, Greg Taro, ktorého projekt je zmesou latinského popu a R&B. 

Nenechajte si ujsť slovenskú premiéru plnohodnotného koncertu Alvara Solera! Posledné vstupenky sa ešte stále predávajú exkluzívne cez listocheck.skhttps://listocheck.sk/detail/alvaro-soler

Vďaka miliónom predaných albumov, či miliardám streamov, dostal španielsko-nemecký spevák Alvaro Soler svoju hudbu do popredných priečok na celom svete a  tak dosiahol fantastický úspech. Po takmer ročnej pauze od tvorenia z dôvodu vyťaženosti vydal napokon Alvaro minulý rok v lete nový album s názvom Magia a zverejňovaním singla po singli nám ho postupne aj predstavuje a zaznamenáva ďalšie a ďalšie úspechy. 

Greg Taro začal tvoriť hudbu po nehode na motorke. Vtedy objavil svoju vášeň k nej a to, že je príliš veľká na to, aby sa vrátil do svojej každodennej predchádzajúcej rutiny. Tá ho napokon pritiahla do Berlína, kde začal písať svoju vlastnú hudbu. Tak sa stal popredným predstaviteľom rôznych španielskych, anglických a nemeckých umeleckých projektov od popu, cez hiphop po reagetton a spolupracoval so známymi menami. Aktuálne sprevádza na dvadsiatichdeviatich koncertoch po Európe Alvara Solera.

Vstup do haly na koncert začína o 18:00, o 19:15 vystúpi Greg Taro a o 20:15 Alvaro Soler. Plánovaný záver koncertu je o 22:00. Prosíme návštevníkov, aby si príchod nenechávali na poslednú chvíľu a nevytvorili tak tesne pred koncertom rad, pretože každého musíme skontrolovať.

Zdroj: TS