Alternatívny spôsob trávenia voľného času?

Obdobie pandémie nám ukázalo úplne nový rozmer využitia nášho času. Koncertom a podujatiam sme museli dať nachvíľu zbohom, no zároveň sa nám ponúkajú nové možnosti, ako narábať s touto zmenou našej zvyčajnej rutiny. A prečo neinvestovať čas do niečoho, čo vám môže nakoniec ešte aj zarobiť nejakú tú korunku?

Milovníci hazardu už určite tušia, o čom je reč. A pre všetkých ostatných – dámy a páni, predstavujeme vám notoricky známu online stávkovú kanceláriu bet365 alternative link, ktorá patrí k stáliciam na trhu vďaka svojej dobrej reputácii. V prvom rade si ale povedzme, ako sa vôbec dostať na stránku kancelárie. Na Slovensku je situácia problematickejšia, nakoľko bet365 nie je momentálne držiteľom licencie od Ministerstva financií Slovenskej Republiky. Na bet365 nájdete podrobné informácie, ako kancelária funguje a ako sa bezpečne dostať na oficiálne stránky.         

Poďme si ale bližšie predstaviť samotnú online stávkovú kanceláriu. Bet365 je najväčšia spoločnosť zaoberajúca sa online športovými stávkami na svete s ročnými príjmami zo stávkovej kancelárie takmer 4 miliardy dolárov a s vyše 4 600 zamestnancami. Ponúka najširšiu škálu športových stávkových udalostí v tomto odvetví, pričom približne 75 športových prenosov a viac ako 190 000 udalostí je vysielaných ročne na ich stránkach, čo zákazníkom ponúka možnosť sledovať tieto športové udalosti počas stávok. Značka bet365 je licencovaná a regulovaná po celom svete vo viacerých jurisdikciách vrátane Veľkej Británie, Dánska, Španielska, Talianska, Írska, Švédska, Grécka, Cypru, Malty, Gibraltáru, Austrálie a čaká na vybavenie mnohých ďalších žiadostí o licenciu. Táto online stávková kancelária je uznávaným lídrom vo svojom odvetví a je víťazom mnohých ocenení vrátane operátora roka eGamingReview a prevádzkovateľa roka Sportsbetting.

Spoločnosť bet365 sa tiež umiestnila na treťom mieste v tabuľke The Sunday Times Profit Track 100, ktorá zaraďuje súkromné spoločnosti vo Veľkej Británii na základe miery rastu zisku. Denise Coates, zakladateľka a spoločná riaditeľka spoločnosti bet365, získala CBE v zozname kráľovských ocenení za rok 2012 za služby pre komunitu a podnikanie. Vo februári 2013 bola Denise Coates podľa BBC Radio 4 označená ako jedna zo 100 najmocnejších žien v Spojenom kráľovstve.

Samotná Denise Coates sa koncom roka 2019 vyjadrila k situácii v spoločnosti. Uviedla, že herný produkt bol vylepšený významnou investíciou do vývoja proprietárneho obsahu, zvýšil sa počet jedinečných nových hier, ktoré majú zákazníci k dispozícii a v dôsledku toho došlo v herných operáciách skupiny k zlepšeniu retencie hráčov a k zvýšeniu počtu aktívnych zákazníkov až o 23%. V priebehu roka 2019 bolo hlavným cieľom spoločnosti vylepšiť metódy, ktoré používa na identifikáciu škodlivého hrania hazardných hier medzi svojimi zákazníkmi a zdokonaliť spôsob interakcie s týmito jednotlivcami, aby ich viedli k zdravším spôsobom hrania.

Ďalším bodom, prečo je táto online stávková kancelária tak populárna je veľmi výhodný odmeňovací systém. Hráčske bonusy tu dosahujú zaujímavé cifry, jednou z najlákavejších je rozhodne vstupný bonus. Čo to znamená? Bet365 vám zdvojnásobí váš prvý vklad na hráčsky účet pri splnení istých podmienok (ako 18+). Okrem vstupného bonusu na vás čakajú aj bonusy ako napríklad tenisový aku bonus, bonus na aku stávky, euro basketbal bonus, bonus na euro futbal a mnoho ďalších.

Ak radšej hráte na istotu a bojíte sa risku, môžete si vyskúšať aj stávku zadarmo. Ako to funguje?  Na váš hráčsky účet si pripíšete prvé finančné prostriedky, ktoré využijete na uzavretie stávky (najlepšie v maximálnej hodnote stávky zadarmo). Ak bude vaša stávka výherná, tak všetko čo ste získali (vrátane pôvodného vkladu), vám bude pripísané na váš hráčsky účet. V prípade, že ste neuspeli, online operátor vám (takmer obratom) na váš účet pripíše stávku zadarmo. Ak túto stávku zadarmo využijete a bude víťazná, stávková kancelária vám na účet pripíše výhru (no už nie hodnotu samotného vkladu). Medzi ďalšie obľúbené promo akcie tiež patrí Cashback a Cashout, bonus naprieč platformami a na live stávky, či mobilné bonusy. Stávku si môžete tiež poistiť, aby sa vám časť peňazí vždy vrátila späť. Samozrejmosťou sú aj vernostné programi a VIP bonusy pre naozaj zapálených hráčov.

Tak ako, idete do toho? Prajeme veľa šťastia a výherných stávok!

Zdroj: PR