Alma Flamenca: Koncert Juan Polvillo a hostia!

Na štvrtkový večer 29. mája sme pre Vás v Divadle Aréna pripravili skutočnú umeleckú delikatesu. Slávny fenomenálny tanečník zo Španielska Juan Polvillo, a tanečnica z Česka Jana Drdácká, doprevádzaní brilantnými hlasmi spevákov: El Cheito a Inma Rivero, či majstrovstvom gitaristu Morenito de Triana, prinášajú slovenskému divákovi silnú flamencovú tradíciu v koncertno-divadelnom predstavení ALMA FLAMENCA.

Umelci v predstavení cez silné obrazy reflektujú základné ľudské emócie v celej ich škále. Niekedy temnejšími farbami, inokedy s neočakávanou vervou sa vášeň, melanchólia, hnev, či radosť miešajú v krásnej mozaike moderného flamenca, stále však na pozadí tradičných prvkov. Diváci sú konfrontovaní so širokou paletou flamencových štýlov v aranžmánoch virtuózneho gitaristu Morenita de Triana, o ktorom osobný priateľ Paca de Luciu raz povedal, že hrá tak dobre ako on, len je krajší :)

Individuálne drsné prístupy s priestorom pre improvizáciu sa tu prelínajú s romantikou autorskej interpretácie a choreografie. Juan Polvillo zaručuje divákom prítomnosť mystériom opradeného ´duende´, tranzovného stavu flamencového interpreta v intímnych chvíľach tancom odhaleného vnútra. Jeho prejav sľubuje možnosť pocítiť energiu drsnej beštie a zároveň závan jemnej Andalúzskej atmosféry. S pridaním vôňe jazmínu a coridy Vám udrie do srdca flamenco celou svojou silou. Po koncerte už veru nebudete tými, čo ste boli predtým.

ALMA FLAMENCA štvrtok
29.05. 19:00
Divadlo Aréna Viedenská cesta 10, BA

PROGRAM:
19:00 welcome drink v záhrade
19:30 úvodné slovo + flamencový koncert
21:00 umelci na after party ochutnávka (Tapas, Pintxos, Wines)

VSTUPENKY:
voľné sedenie balkón 48 / hľadisko 70 miest: 15 eur
rezervované sedenie hľadisko 183 miest: 20 eur
VIP (welcome drink + after party s večerou) 81 miest: 50 eur

Fotografovanie na koncerte je bez predchádzajúcej dohody alebo uhradenia licenčného poplatku striktne zakázané.

FB: https://www.facebook.com/events/1412161909060778

af07

Zdroj: Organizátor