Alix Perez (UK) po dvoch rokoch opäť na Slovensku aj s novým zvukom!

Ak vás baví drum&bass, určite ste nemohli prehliadnuť meno anglického hudobníka pôvodom z Belgicka, ktorý svojím originálnym prístupom už niekoľko rokov úspešne múti vody zlomených beatov. Alix Perez pricestuje na Slovensko osobne predstaviť svoj druhý štúdiový album, ktorý búra hranice medzi žánrami a naznačuje smer, ktorým sa tento talentovaný mladík bude uberať v najbližšom období.

Ak vás baví drum&bass, určite ste nemohli prehliadnuť meno anglického hudobníka pôvodom z Belgicka, ktorý svojím originálnym prístupom už niekoľko rokov úspešne múti vody zlomených beatov. Alix Perez pricestuje na Slovensko osobne predstaviť svoj druhý štúdiový album, ktorý búra hranice medzi žánrami a naznačuje smer, ktorým sa tento talentovaný mladík bude uberať v najbližšom období. Nenechajte si ho ujsť 17. mája 2013 na drum&bassovej klubovej noci SIGNAll_FM NIGHT v KC Dunaj v Bratislave.

Debutový longplayer ‘1984’ zožal pred štyrmi rokmi vlnu pozitívnej kritiky a Alixa automaticky katapultoval medzi prvú triedu drum&bassových producentov. Nie len vďaka krištáľovo čistým zvukom, nezameniteľnej hlbokej base a soulovým vokálom, no paradoxne aj vďaka presahu do iných žánrov, čím posunul svoju dovtedajšiu tvorbu spájanú skôr s ľahším soulful/deep soundom na úplne iný level. Spoločná hitovka Forsaken so Spectrasoul, deepový roller Myriads, spolupráca s Foreign Beggars na strašidelnej The Cut Deepends, alebo Suffer In Silence so Zerom T. sú len zlomkom hudobnej rozmanitosti, ktorú Alix ponúka.

Práve teraz však prišiel ten správny čas, aby po dvoch rokoch opäť zavítal na Slovensko. Počas obdobia, v ktorom sa venoval predovšetkým svojmu elektronickému projektu Arp 101, totiž pracoval aj na v poradí druhom štúdiovom albume, o ktorom informácie do poslednej chvíle tajil. Teraz je však jasné, že album ‘Chroma Chords’ sofistikovane spojí to najlepšie z jeho producentských skúseností a 20. mája vyjde na značke Shogun Audio. Tri dni predtým ho odprezentuje aj návštevníkom SIGNAll_FM NIGHT. Načasovanie je dokonalé!

Lineup tentokrát doplnia domáci dji, ktorí zvukom skvele zapadnú do konceptu večera. Gabanna, Source Code a Lixx. Kompletné info o akcii nájdete priebežne nawww.signallfm.sk/night a na stene facebook udalosti.

SIGNAll_FM NIGHT
17. máj 2013
KC Dunaj, Bratislava
Facebook udalosť

www.signallfm.sk/night
www.kcdunaj.sk

www.radiofm.sk

Zdroj: Signall_FM