Alan Murin má video k ďalšej novinke z albumu Trueself – singel Vamos Bombas aj s Rytmusom

V prvú novembrovú nedeľu zverejnil Alan Murin ďalší videoklip ku skladbe z albumu Trueself. Novinka Vamos Bombas, na ktorej spolupracoval s Patrikom Rytmusom Vrbovským sa rýchlo dostala aj do trendov na stránke YouTube, pričom v TOP15 má spevák aj skladbu Raz, dva, tri s Kalim.

Skladbu Vamos Bombas nahrávali Alan Murin a Rytmus v Prahe celkom náhodou. „Veľmi dlho sme sa nevedeli časovo zladiť na nahrávanie. Deň pred odovzdaním mastra albumu som išiel na výlet do Prahy a zavolal som Rytmusovi, že či ešte stíha nahrať svoju časť. Odpovedal, že nestíha, lebo práve ide do Prahy nakrúcať klip s Refewom,“ povedal Alan Murin. Nakoniec sa v českej metropole skamarátili s manažérom Red Zeda, Eldou, u ktorého sa neskôr stretli a v jeho štúdiu skladbu „úplne random“ nahrali. „Bahahhahahahahhahahah,“ povedal o spolupráci na skladbe Rytmus.

Videoklip ku skladbe vznikal počas troch mesiacov koncertnej sezóny a je tam zahrnutý koncertný lifestyle. „Vznikal úplne spontánne. Vždy sme so sebou brali kameru, či už sme išli na koncert, na hotel, nakrúcať videoklip, na cestu autom, počas tankovania či umývania auta, keď sme sa išli najesť … skrátka pri všetkých aktivitách, ktoré k tomu patria,“ povedal A. Murin. Za kamerou teda stálo viacero osôb – Aleš Varga, Peter „Peso1M“ Dráb, Bandurko a Michal Muskolay. O finálny strih a dofarbenie videa sa postala Peter Cesar Balent.

„Mám pocit, že čas plynie strašne rýchlo v poslednej dobe. Keď sa pozriem na ten videoklip, tak si uvedomím, koľko sme toho v tak krátkom čase stihli. Niekedy makáš dvanásť hodín denne a zdá sa ti, že sa to až tak rýhclo neposúva a potom sa pozriem na to video. Zrazu si hovorím, že tomu ver, stihlo sa toho veľa, mám plno skvelých zážitkov,“ vysvetlil Alan a dodal: „Sú tam super krásne zážitky, veľa srandy, emócií a pamätných chvíľ. Mám z toho veľkú radosť.“

Vo videoklipe účinkuje veľmi veľa ľudí, návštevníkov koncertov ale aj Aleš Varga, Bandurko, Alanov kamarát Ronie z Ameriky a, samozrejme, Rytmus. Videoklip Vamos Bombas je zároveň prvým dielom príbehu, ktorý bude mať už onedlho pokračovanie vo videoklipe ku skladbe Suave.

Zdroj: TS