Ako išlo vajce na párty?!

I rozhodlo sa vajce, že sa 28.3. vydá na párty do Subclubu. „Je to síce vo štvrtok, ale nasledujú štyri dni voľna, ak by som aj bolo po párty natvrdo, hravo to dospím a navyše ma nikto na Veľkú noc nezmaľuje!“ hovorilo si.

Zanedlho stretlo Mefjusa, ktorý mal tiež namierené do Subclubu. „Najlepší drum and bassový nováčik za rok 2012 podľa Drum&BassArena Awards, top dj a producent, vydávajúci na mojich obľúbených vydavateľstvách… musím mať ja ale štastie!“ zajasalo vajce a hneď sa k nemu pridalo.

Keď rakúsky dj a producent Isee videl, ako tak spolu rezko a rytmicky vykračujú, zaraz sa k nim pripojil.Kedy sa pri nich zjavil Rauo, aktívna polovička dua Soundphreakers, nikto netušil. Vravel niečo o teleporte, materskej lodi, vesmírnom posolstve, galaxii a budúcnosti.

Šťastnou nahodou, keď naši drum and bassový priatelia takmer zablúdili, narazili na dvojicu obrov, ktorých sa rozhodli spýtať na cestu. Tí obri neboli nikto iní, ako Matis a Huspi, rezidenti akcie dnb.sk v Subclube, kam mali všetci namierené. Vajce takmer puklo od radosti. Ani sa nenazdalo a už mu žĺtok podskakoval v rytme mohutných basov, popíjalo welcome drink, ktorý dostalo zdarma pri vstupe a gúľalo sa po celom parkete.

Pridaj sa k vajcu a príď sa aj ty spolu so svojimi drum and bassovými kamarátmi gúľať po parkete 28.3. v Subclube. O veľkonočné tance sa postará 5 djov, z toho dvaja zahraničný hostia. Prvých 80 návštevníkov dostane na bráne free welcome drink, chýbať nebude laser a projekcia. To všetko za 5 EUR do 23:00 hod. Po jedenástej o jedno euro viac.

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj na www.dnb.sk alebo facebookovej stránke akcie!

Zdroj: Silwer