Piaf! The Show: Aegon aréna v Bratislave sa premení na francúzsky kabaret.

Ulice parížskej štvrte Montmartre ešte nikdy neboli tak blízko. Agentúra Comunique, ktorá okrem iného stojí aj za úspešnou šou Máša a medveď na ľade, prináša pod svojou značkou Vagaboond výnimočnú Piaf! The Show. Predstavenie kombinujúce divadlo a koncert sa uskutoční 13.12. v bratislavskej Aegon Aréne NTC.

Vďaka piesňam Edith Piaf v podaní talentovanej Anne Carrere, a doposiaľ nezverejneným záberom zo života Piaf premietaným na plátne, sa všetci hostia v hľadisku prenesú do bohémskej parížskej štvrte Montmartre. Nebudú chýbať ani známe hity ako napríklad Non, Je ne regrette rien a La Vie en Rose. Koncert má dve dejstvá, ktoré kopírujú extrémne zaujímavý a búrlivý, ale aj tragický život legendy francúzskeho šansónu. Prvá časť je venovaná časom, keď Edith Piaf vystupovala na ulici a nikto ju ešte nepoznal, druhá opisuje jej život v rokoch najväčšej slávy.

piaf1

Anne Carrere je rodáčka z francúzskeho Toulouse a veľká milovníčka klasickej francúzskej hudby. Venuje sa rôznym hudobným žánrom a štýlom a je uznávanou umelkyňou. Jej hlas pripomínajúci hlas samotnej Piaf si zamilovali diváci z celého sveta. Počas koncertu budú Anne sprevádzať štyria francúzski muzikanti, hrajúci na piano, harmoniku, basu a bubny.

Našim cieľom je, aby ľudia zabudli na to, že sú v športovej hale a cítili sa ako na divadelnom predstavení. Sme radi, že si pri príležitosti 100. výročia narodenia Edith Piaf môžeme takto pripomenúť život tejto francúzskej legendy. Veríme, že pre všetkých návštevníkov to bude silný umelecký zážitok, vyjadril sa Michal Vernarský, PR manager agentúry Comunique.

piaf5

Bratislavské predstavenie Piaf! The Show je súčasťou úspešného celosvetového turné, ktoré v súčasnosti prebieha. Celkovo sa Piaf! The Show s Anne Carrere predstaví 500 krát, vo viac ako 40 krajinách sveta. Doposiaľ sa beznádejne vypredané koncerty uskutočnili napríklad v Brazílii, Švajčiarsku, Poľsku, Veľkej Británii, Argentíne, Kanade, ale aj v Spojených Štátoch, kde sa okrem iných miest Piaf! The Show predstavila aj na newyorskom Broadwayi.

Zdroj: Vagabond