Adrenalín a umenie v areáli klubu Storm už túto sobotu!

Tuto sobotu se areál žižkovského klubu Storm stane dějištěm sportovně-kulturního happeningu s názvem STORM SPRING SESSION, který nabídne mix adrenalinu a umění a to vše v doprovodu skvělé hudby. Vstup bude zdarma, pivo poteče proudem a maso se bude dozlatova opékat na grilu. No znáte lepší program na  sobotní odpoledne? :)

Vše propukne úderem druhé hodiny odpolední, kdy se v areálu pražského klubu Storm začnou prohánět borci na BMX, skateboardech a longboardech a současně začnou umělci zkrášovat připravené plochy svými graffiti. Těšit se můžete na různé soutěže, např. speed trail , hippie jump nebo BMX a sk8 contest, které pro vás připraví partneři happeningu. Všechny disciplíny budou otevřeny pro širokou veřejnost a soutěžit se bude o parádní ceny. Na místě bude možnost zapůjčit si sportovní náčiní.

feed_spring_FINAL

Celé odpoledne bude v doprovodu skvělé muziky, na zahrádce si budete moci vychutnat studené točené pivo a cider, domácí limonády, koktejly a také různé dobroty z grilu. Díky dvěma velkým obrazovkám, které na Storm zahrádce nově přibyly, můžete sledovat přímé přenosy z mistrovství světa v hokeji.

Akce bude poté pokračovat velkou afterparty, která se naplno rozjede od 21:00 na obou stages klubu. Na hlavní stage se v rámci oficiálního warm upu na 15.pokračování Festivalu Svojšice představí nestárnoucí  slovenské techno legendy TOKY & BOSS. Doplní  je zakladatel festivalu DŽEJÁR, známý pražský provokatér TOKÁTKO a v neposlední řadě Djka RONICA.

Druhá stage bude patřit zlámaným stylům, dubstep a drum and bassové sety zahrají Bass Drop DJs. Vstup bude do 22:00 zdarma, poté za pouhou stovečku, takže vám nic nebrání dorazit a strávit skvělé jarní odpoledne a noc ve Stormu!  Více informací se dozvíte na stránkách klubu a na Facebooku.

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/608935945910429
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

sss-flyer

Zdroj: Storm club