Addictive Party: Ordinuje Indecent Noise!

Pacienti závislí na kvalitnej trance hudbe to majú už túto sobotu namierené do Levického Bowling Dance Clubu. Klubovú terapiu tu bude viesť „Mudr“ Indecent Noise. Čítajte ďalej a dozviete sa o tomto pánovi viac.

Už v úvodnej newske sme predstavili meno hlavného headlinera celého eventu, od ktorého sa odvíja celá tematika blížiacej sa Adiktívky. V tomto prípade si priblížime jeho producentskú a DJ-skú kariéru.

Indecent Noise, vlastným menom Aleksander Stawierej, je 25 ročný rodák z hlavnej metropoly Poľska, Varšavy. Ako vieme Poľsko je skvelým rajom pre elektronickú tanečnú hudbu a preto sa prvotná záľuba mladého poliaka veľmi rýchlo premenila na DJ-ské remeslo.

Jeho sound by sme mohli charakterizovať ako neskutočne melodická energia trance-ových zvukov skombinovaná s tvrdou tech-basovou líniou, ktorá má doslova drvivý dopad na parket. Kedže nové informačné technológie sú lákadlom pre mnohých, Aleksander často kombinuje svoje hranie práve s nimi. Ako on sám tvrdí, medzi jeho najväčšie vzory patrí Jan Michelle Jarre a Kraftwerk.

Prvé ovocie sa začalo objavovať v roku 2006, keď svetlo sveta uzreli prvé remixy pre Viscid. Ďalší prielom smerom nahor boli nové kontrakty s dvoma prestížnymi vydavateľstvami ako Neuroscience Recordings a Kerf Music. Pre prvý menovaný vytvoril Indecent Noise peckový release s názvom Touchline. V krátkom časovom období nasledoval vznik ďalších troch releasov – Degenerator, Headlock a Broken Glass Balls – ktoré odpálili Aleksandrovu produkciu do iných výšin.

Avšak najplodnejšie obdobie prišlo v roku 2011, keď sa objavujú na scéne úspešné tracky v réžii tých najprestížnejších labelov ako Fraction, Nu-Depth, alebo Spinnin. Aby sme dokonale osviežili pamäť trance-ovým fanúšikom, spomenieme najmä energické lahôdky – Aerospark, Battlestar a Warsaw.

Indecent Noise si zaknihoval so zvučnými menami aj niekoľko úspešných spoluprác. Najmä s Brianom Kearney-m (jedným z bývalých headlinerov Adiktívky) vytvoril nádherný track Uncommon World.

Ďalšou veľmi vydarenou spoluprácou bola skladba Full Moon Fever so svetoznámym producentom Ridgewalkers. Ešte nedávne leto prinieslo do rozbiehajúcej Aleksandrovej kariéry ďalší podstatný point – a to založenie vlastného labelu Mental Asylum Records.

Za posledných dvanásť mesiacov si Indecent Noise pochodil takmer celú zemeguľu. Svoje DJ-ské umenie predvádzal od čarovných pláž Mexica až po nádherne zelený New Zealand. Ak by ste si chceli jeho tunes vychutnávať častejšie, tak každý mesiac vysiela na afterhours.fm online radio show s názvom Radio Bosh.

Alebo máme lepší nápad! Sadnite rovno do auta a príďte si vychutnať tohto pána naživo 3. novembra v Bowling Dance Clubu, v Leviciach.

Addictive party : Clubbing therapy
Line-up:
Indecent Noise (Poland)
Tom Haley
Matthew Peterson
Martin Michniak
Bowling Dance Club Levice
3.11.2012
Normal entry: 4,2 Eur do 23:00 /4,9 Eur po 23:00 / VIP: 8,- Eu
Facebook Fan Page (nájdete tu aj špeciálnu súťaž o VIP vstupenky)
Udalosť Addictive party: Clubbing therapy na Facebooku

Rezervácie VIP vstupeniek posielajte mailom na addictive@websound.eu (Meno a počet VIP miest). Získate 1x Welcome drink a vstup do oddelenej zóny s pohodlným sedením, vlastným barom a bohatým občerstvením. Počet miest je limitovaný na 50!

Zdroj: Addictive