Addictive party: 3. novembra V Leviciach!

Drahí pacienti, poznačte si dátum najbližšej terapie – 03.11.2012 – Bowling Dance Club Levice. Viesť ju bude primár  „Indecent Noise“. Pozor! Táto terapia nie je určená pre slabé povahy.

Jeseň je ako ideálna vzpruha, ktorá prebúdza kluby po „letnom spánku“. Party-people sa opäť raz hrnú na parkety do klubov a festivaly dostávajú červenú. Jeden z týchto „odpočinkových“ klubov bol aj tradičný hostiteľ Addictive party, najznámejší Levický klub Bowling Dance Club. Od predchádzajúcej edícii s poliakom Arctic Moon-om sa tento klubový komplex „obliekol“ do nového ošatenia. Ak prídete do Levíc trochu skôr, predpokladáme, že sa príjemne naštartujete hneď vedľa v Bowling Cocktail Bare, ktorý vás oslní novým dizajnom.

Blížiaca sa sedemnásta edícia nenechá nikoho na pochybách, že pôjde o skutočnú divočinu. Prečo? Dôvod sa tentokrát skrýva v hlavnom headlinerovi celého eventu. Po výbornej predchádzajúcej skúsenosti z Poľska sme sa aj tentokrát rozhodli siahnúť po DJ-ovi z tejto krajiny. Naším ďalším headlinerom bude producent, DJ a majiteľ labelu v jednej osobe – INDECENT NOISE.

Samozrejme ako je na Adiktívku tradičné, nezabúdame ani na kvalitné trio DJs zo Slovenska. Jednou z najväčších stálic na stage-i je rezident celého eventu. Čakajte nečakané! MARTIN MICHNIAK vám tentoraz naservíruje mimoriadne energický trance. Po dlhšej dobe prijal pozvanie roztancovať dav nádejný a domáci producent zo Stredného Slovenska, TOM HALEY.

Môžete sa tešiť na jeho zbrusu nové stuffs, ktoré okorenia už aj tak výborný setík. Posledný do partie pribudne nová hviezdička domácej klubovej scény. Ako je už zvykom, Adiktívka podporuje nové DJ-ské tváre. Preto sme sa i tentokrát rozhodli posunúť do line upu premierového DJ-a, pod umeleckým menom MATTHEW PETERSON.

Drahí pacienti, prosíme nezabúdajte, Addictívka spôsobuje silnú eufóriu. Kto o tieto stavy nemá záujem, prosíme aby sa 3.11. bránam Bowlingu vyhol na kilometre. Ďakujeme.

Zdroj: Addictive