A.M.C vystoupí tento pátek v praze.

Jeden z nejlepších drum & bassových DJs na světě – A.M.C – se vrací 15. září na oficiální warm up Imaginationu do pražského Stormu! Nebude chybět ten nejlepší domácí support. Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut jen za 149 Kč.

Alex Mark Calvert aka A.M.C., majitel labelu Titan Records a jeden z největších DJských talentů z UK přijal pozvání na Imagination warm-up v pražském Stormu, který proběhne už tento pátek.

Za objevem DJe A.M.C stojí parta z Drum & Bass Areny, která ho udělala rezidentem Drum&Bass Arena’s D&BTV. Následně v roce 2010 získal ocenění „Best D&BTV Live Set“ a o rok později vyhrál „Best Newcomer Dj“. V ČR si též v Drum & Bass Awards zasloužil ocenění „Nejlepší DJ“, a to roku 2015, kdy porazil jména, jako jsou Andy C, Friction, Marky a další.

V události na Facebooku se můžete zúčastnit soutěže o vstupenky a v plánu je také Meet & Greet, takže si s Alexem budete moci udělat fotku či nechat podepsat vstupenku. Nalaďte se záznamem části jeho vystoupení na letošním Exploration festivalu a nenechte si ho ujít, bude to stát za to!

 

 LINE UP 
A.M.C. (UK)
SUKI
TWISTED:MINDS
SCHOOLER
BEESU
BECKER

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUPNÉ
Vstupenky v předprodeji za 149 Kč včetně poplatku
Na místě: 180 Kč do 22:00, poté za 220 Kč

VÍCE INFORMACÍ
Facebook událost

Zdroj: TS