7krát3 v novém klipu s PSH rozhýbává kyčelní implantáty.

Po videoklipech k singlům Promiň a Tygrovanej sprej zpěvák 7krát3 opět dokazuje, že mu spolupráce s režisérem Benjaminem Buttlerem svědčí. Tentokrát se pustili do vizuálu k písni  Boh dal love, na němž se podílelo i celé uskupení PSH. Nový videoklip naleznete už nyní na YouTube kanále labelu Bigg Boss.

Nový objev české R&B scény 7krát3 nezahálí a po dvou vypiplaných klipech k singlům z jeho debutové desky I přidává další. Videoklip k Boh dal love vypráví příběh, jak se 7krát3 společně s PSH vydávají na koncert se svým putovním mikrofonem, aby rozhýbali kyčelní implantáty místnímu publiku, které by tento žánr jinak dozajista minul.

Původní myšlenku 7krát3 o vesnickém koncertu na Šumavě s místními pijany Benjamin Buttler posunul ještě dál, když klip natočili v 15 let pozastaveném kulturním domě Eden a stylizoval ho do komančsko-bulharského posh stylu. Nechybí tak třínohý pes, backstage, již si 7krát3 vysnil, ani pečlivě vybraní herci, kteří se k hraní skoro ani nedostali. „Ti nakonec nemuseli přiliš hrát, protože k některým scénkám došlo tak nenásilně, že stačilo jen čekat na tu správnou chvíli,“ řekl kameraman klipu Michal Šindelář. Těšit se můžete na bizarní situace i na Mike Trafika, Oriona či Vladimíra 518 v rolích, v jakých je neznáte.

Zdroj: TS