5Angels: Spoločný koncert s Backstreet Boys!

Krásnym dievčatám z talentovaného českého zoskupenia 5Angels sa za hranicami darí stále viac a viac! Po vystúpeniach s hviezdami Union J, Jessie J a Little Mix tentokrát zaujali najslávnejší boyband v histórii! Českí anjelici si zaspievajú na jednom pódiu s legendárnymi Backstreet Boys!

Sú neuveriteľné! Ich vekový priemer je len 15 rokov, a napriek tomu oslavujú 5Angels v pravidelných intervaloch obrovské úspechy nielen na domácej ale i zahraničnej hudobnej scéne! Najnovším dôkazom toho, ako dobre sa im darí vo svete šoubiznisu, je ich blížiaca sa koncertná šou po boku svetovo najznámejšieho a najúspešnejšieho boybandu Backstreet Boys.

MP193 - 0636vsm

Po nedávnom turné so skupinou Union J čaká talentovanú päticu 5Angels splnenie ďalšieho sna! O veľkej šou „Pop Across the Mersey“, ktorá sa uskutoční 27. júna v britskom Liverpoole už píšu aj zahraničné médiá https://www.liverpoolecho.co.uk/whats-on/music-nightlife-news/backstreet-boys-5angels-liverpool-pop-6886195. Fanúšikov pozývajú na šou do známej ECHO Arény, kde ako hlavná hviezda vystúpi najúspešnejší boyband v histórii popmusic Backstreet Boys a ako hudobný support sa k nemu pridá britská chlapčenská skupina Blue a spevák Kian Egan zo zoskupenia Westlife. Zostavu pánskych spevákov a kapiel doplnia práve české 5Angels. „Nemôžeme sa dočkať! Chalanov obdivujeme, sú super! Makáme na sebe a tešíme sa aj na všetkých našich fanúšikov,“ zhodujú sa dievčatá, ktoré v týchto dňoch balia kufre a smerujú na ďalšiu sériu koncertov do Británie, kam sa vďaka svojmu tamojšiemu manažmentu vracajú stále častejšie. Popri neustálom cestovaní si pätica naďalej stíha plniť aj školské povinnosti: „Chodíme do školy, je to náročné skĺbiť, ale vieme, že doštudovať je dôležité. Hudbu milujeme a sme rady, že rodičia nám umožňujú zvládať všetko dohromady,“ vysvetľujú.

Pred odchodom na britské ostrovy ešte stihli Nikola, Tereza, Angee, Veronika a Vendy svojim českým i slovenským fanúšikom predstaviť v premiére nový videoklip „Kiss And Tell“, ktorý pred pár dňami v Prahe slávnostne pokrstili. A krst to bol teda poriadne netradičný a adrenalínový – úlohu krstného otca dostal ročný, 130-kilový tiger Bobo, ktorý sa už zoznámil so svetlami reflektorov počas nedávneho fotenia s topmodelkou Simonou Krajnovou.

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Matt Holyoak