4 Elements_FM – 10. Výročie Celebration Párty – 2. headliner!

Taliansko je krajina dobre známa nielen vďaka svojej histórii, architektúre, skvelému jedlu, alebo výbornému vínu, ale aj  hudbe, ktorá túto krajinu a svet počas celej histórie sprevádzala.

Množstvo talentovaných umelcov vtlačilo pečať svojho nadania do tvorby zvukov, ktoré dali Taliansku status hudobnej veľmoci. Toto pretrvalo až do súčasnosti, kedy táto krajina dala svetu množstvo hudobných kúskov naprieč všetkými žánrami.

EDM alebo electronic dance music, nebola výnimkou. Za všetkých spomeňme neapolského krstného otca techna Marca Carolu, alebo Maura Picotta, ktorí zásobujú svojimi hudobnými produktami tanečnú scénu už viac ako 20. rokov  a po kterých prišlo množstvo nasledovníkov robiacich dobré meno krajine z Apeninského poloostrova.

Obrazok c.1

Jedným z nich je aj 25 ročný Aniello Federico pochádzajúci z horúceho Neapola. Tento je však v hudobnom biznise známy pod svojim producentským a djským pseudonymom HOLLEN, ktorý mu vydobil výbornú štartovaciu pozíciu so silným predpokladom na dosiahnutie  vrcholu djskej pyramídy.

O tom, že sa tam o niekoľko rokov bez pochýb dostane, svedčí aj jeho umestnenie v ankete renomovaného austrálskeho servera Resident Advisor, v ktorej sa umiestnil na 32. priečke ako producent, kterého tituly sa umiestňujú najčastejšie v rebríčkoch ostatných umelcov. Medzi týmito sa nachádzaju aj mená ako Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice, Adam Beyer, či Dj Sneak, vďaka čomu Hollen predbehol  množstvo renomovaných stálic hudobného biznisu.

obrazok c.3

Toto je len niekoľko dôvodov, prečo sa práve tento pán postaví 18. Apríla v bratislavskom Ateliéri Babylon ako headliner č. 2 na stage výročnej párty 4 Elements_FM Night. Je len málo producentov, kterých hudobná produkcia sa za ostatný viac ako rok hrala v programe 4 Elements_FM častejšie. Skvelý groove, príjemné tempo, zábavná kompozícia a množstvo ďalších atribútov je zárukou, že sa počas tejto jedinečnej noci budete hudobne baviť, keď nie na svetovej, tak určite na európskej úrovni! Okrem svojho vlastného vydavateľstva Prospect Records, Hollen prehovára do svetového hudobného diania a vďaka top vydavateľstvám, ktorých krátky zoznam už iba dotvára obraz o kvalitách a talentne tohoto Dja a producenta.

Saved Records – Bitten – Kling Klong – Snatch! Records – Bla Bla – Prospect Records – KD Music – Monique Speciale- Sphera Records – Toolroom Records – 1605 – Trapez Ltd – MKT Rec – Respekt Recordings – Agile Recordings – Stereo Productions

Obrazok c.4_Prospect Records

Viac info o Hollenovi na:
https://www.facebook.com/HollenPageOfficial
https://www.soundcloud.com/hollen
https://www.myspace.com/hollen
https://www.beatport.com/artist/hollen/93712

Ak chcete mať aktuálne info o tom čo všetko pre vás na párty k 10. yýročiu  4 Elements_FM pripravujeme, nie je nič ľahšie ako sa stať účastníkom tejto mimoriadnej udalosti.

https://www.facebook.com/events/1425091647720935/

Print

Zdroj: 4 Elements