4 Elements: Večer v spoločnosti hviezdnej zostavy Sasha, Joris Voorn a Nic Fanciulli.

V piatkový večer vám naservírujeme našlapanú tanečnú hudbu, ako sa na začiatok víkendu plného zábavy patrí. Miami Winter Conference zúri v plnom prude a všetky vydavateľské domy sa snažia prezentovať ten svoj jedinečný výber titulov určený pre túto hudobnú udalosť roka.

Ani my ju v našom vydaní neobídeme vďaka viacerým interpretom, ako Anthony Atalla, D Formation, alebo Thomas Schumacher. V servírovaní jedinečných hudobných kúskov budeme pokračovať i v prvom mixe dnešného večera, ktorý bude patriť jednému z najočakávanejších albumov tohto roka a to Sashovmu Involver3, z ktorého si zahráme mix, z disku č.1.

Na Miami zostaneme i v ďalšej mixovanej hodine vďaka versus setu dvojice, ktorú netreba tech housovému milovníkovi predstavovať. Nic Fanciulli a Joris Voorn spojili sily, aby v uplynulý utorok odohrali našliapnutý set, ktorý si vďaka Rádiu_FM budete užívať až do polnoci.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: Rádio_FM