4 Elements: T Mike, Cid Inc …

Už takmer letný piatkový večer treba využiť či už na oddych, alebo dobrú zábavu. My v Rádiu_FM sa vám budeme snažiť dopomôcť k obom. Aj preto 4 Elements tradične štartuje v pomalšom rytme o ktorý sa postará skvele prerobený singel od Georga Bensona.

Neskôr pridáme a budeme vám servírovať single od Luisa Juniora, Martina Eyera, alebo Danielle Petronelliho. Djským majstrom večera, ktorý sa uvedie slovom I hudbou bude stredoslovenský bojovník za nehynúci underground T Mike, ktorý so sebou prinesie aj najaktuálnejšie informácie z nadchádzajúceho letného sústredenia slovenských djov.

Ostatnú hodinu napumpujeme ešte horúcim minulo týždňovým mixom fínskeho hudobného mága Henriho Hurtiga, alias Cid Inc, ktorý odohral v klube B018 nachádzajúcom sa v srdci Bejrútu.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

4 Elements

Zdroj: Rádio_FM