4 Elements: Subgate, Ri Za, James Zabiela …

Piatok večer môžete svoj víkend naštartovať s Rádiom_FM a 4 Elements vďaka najrozmanitejšej tanečnej hudbe v slovenskom étery. Počas nadchádzajúceho večera sa  môžete tešiť na skvele tituly produkovane Christianom Smithom, Funk D’Voidom, alebo svetoznámy hit The Chase od Gorgia Morodera, ktorý dostal nový hudobný šat.

Opäť nezabudneme ani na českú a slovenskú produkciu, ktorú bude reprezentovat Subgate a Ri Za v remixe Tlakovej Níže od Richarda Mullera. A práve Ri Za bude tým, koho posadíme do pomyselného hosťovského kresla, aby prezradil čosi nielen o produkcii tohto remixu, ale následne odpálil aj svoj promo set.

zabiela

V hodine mixovanej zahraničným djom, to odpáli James Zabiela, ktorý je považovaný za jedného z najnápaditejších djov sveta vôbec, ktorý s radosťou využíva pre svoj djing mašinky všeho druhu.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

1390708_10201138370515999_1621841787_n

Zdroj: Rádio_FM