4 Elements: Pete Cosby a Luciano!

Piatkový štart víkendu začneme s viacerými zaujímavými titulmi a vydavateľstvami. Vždy je potešujúce, ak sa medzi nimi nachádza aj niekto, alebo niečo zo Slovenska.

Tento krát to bude Soluble Recordings, Sajgon a Oneway Records. Spolu s nimi vás však budú doprevádzať aj páni ako Maceo Plex, Mihalis Safras, alebo Ramon Tapia. Našim hosťom bude dj a promotér Pete Cosby, ktorý patrí k tým ktorému sa v oboch vymenovaných pozíciach podarilo úspešne etablovať v zahraničí. Čo všetko to obnáša, aj o tom bude náš rozhovor s ním. Petov hudobný vkus následne predstavíme i v promo mixe, ktorý pre nás namixoval.

Poslucháčske hlasovanie, ktoré prebehlo na sociálnych sieťach predznamenalo veľmi tesného víťaza z možných kandidátov, James Zabiela, Chus and Cheballos, Nic Fanciulli a Luciano. A práve posledne spomínaný Luciano, je tým od ktorého budete počuť záznam live setu, ktorý pred nedávnom odhohral na megapárty Time Warp.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: Rádio_FM