4 Elements: Michal Breeth, Frankie Knuckles …

Spolu s predlžujúcimi sa dňami a väčším množstvom slnečných lúčov sa zlepšuje aj nálada. Tú dnes večer vo 4 Elements pretavíme v prvej hodine do singlov od Hernana Cattanea, Paula Kalkbrennera, Ramona Tapiu, alebo Umeka, ktorí vám namiešajú ten najvýživnejší jarný hudobný koktail.

Keďže sa datum 10. Narodenín 4 Elements_FM nezadržateľne blíži dame vám opäť možnosť získať dva voľné vstupy na túto očakávanú party. Hudobný warm up práve k tomuto večeru vám dnes večer odprezentuje Michal Breeth vo svojom promo sete.

Ostatnú hodinu venujeme spomienke na dja a producenta, oceneného Grammy Awards, často krát označovaného ako Godfather of House, ktorý odišiel na večnosť počas uplynulého týždňa. Frankie Knuckles bol synonymom mnohého, predovšetkým však skvelej housovej hudby. My vám preto až do polnoci zahráme jeho live set, ktorý odohral v októbri 2013 v Texase.

Frankie Knuckles

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

4 Elements

Zdroj: Rádio_FM