4 Elements: Mauro Picotto v exkluzívnom rozhovore, Carl Cox live @ Mayday.

Večer v spoločnosti tanečnej hudby a 4 Elements bude dnes večer opäť mimoriadny. K úvodnej hodine nesúcej sa v jemnejšej atmosfére housu a tech housu sa v nasledujúcich dvoch prenesieme do tvrdších rytmov.

Našim hosťom totiž bude v exkluzívnom rozhovore pre Rádio_FM jeden z európskych pilierov techna a talianska legenda Mauro Picotto. Od tohto djského velikána si následne odpálime set plný tlejúcich energických techno rytmov, ktoré vás môžu inšpirovať, aby ste sa zapojili do súťaže o 2 voľné vstupy na party s týmto pánom.

Ak by ste si mysleli, že ďalej už sa nedá ísť, my sa vás budeme snažiť presvedčiť o opaku. V tretej hodine 4 Elements príde totiž na rad, jeden z nekorunovaných kráľov svetového techna, svojho času prezývaný “trojgramofónový čarodejník” pán Carl Cox. Záznam jeho live setu z dortmundskej Mayday 2013 s Coxiem za mikrofónom na vás prenesie atmosféru, ktorú cez rádiové vlny zažijete málokedy. S Rádiom_FM budete mať dnes večer túto jedinečnú možnosť!

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: Rádio_FM