4 Elements: Mágovia housu Sensoreal a Jay Lumen live @ Hyperspace

Víkend na Rádiu FM odštartujeme v piatok večer absolútne na plno. V spoločnosti tanečných peciek od Mayi Jane Coles, Prok & Fitch, alebo Namita budete mať možnosť naladiť sa v prvej hodine 4 Elements do tej najlepšej nálady.

Táto bude umocnená aj našou hosťovskou návštevou, ktorú do svojich rúk tento krát pevne uchopí špičkové slovenské housové trio Sensoreal. Jeho jednu tretinu, Cristiana primerane vyspovedáme, aby sme vám od tejto formácie následne ponúkli exklužívny promo mix, ktorý pre nás namiešali.

V hodine venovanej mixu od zahraničného dja, opäť o čosi zdvihneme obrátky. Jay Lumen, patrí k jedným z najvyťaženejších djov našich južných susedov, ktorý častejšie hraje po celom svete ako doma. Preto sme si nenechali príležitosť ponúknuť vám set, ktorý odohral na renomovanej party Hyperspace v Budapešti.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: Rádio_FM