4 Elements: ick Warren, Hernan Cattaneo, Paul Woolford, Peto Goyaa …

Svoj víkend budete mať šancu odštartovať aj počas nadchádzajúceho piatku, v spoločnosti príjemnej tanečnej hudby rozličného druhu.  V prvej hodine prispejú svojimi kúskami hudobný majstri ako Nick Warren, Hernan Cattaneo, alebo Paul Woolford, ktorý pripravia pôdu pre nášho hosťa.

Tým bude undergroundový bojovník tanečných parketov hornej Nitry Peto Goyaa, ktorý okrem svojej premiéry za mikrofónom Rádia_FM dodal aj set, ktorým neostal dlžný nič svojej povesti a poteší predovšetkým milovníka technovejších rytmov.

V ostatnej hodine sa pomyselne premiestnime na juh európy do Madridu odkial pochádza Luis Junior. Vďaka jeho setu jemne zvolníme tempo, taka by ste zbytok piatkového večera s 4 Elements strávili v príjemnej pohode.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

4 Elements

Zdroj: Rádio_FM