4 Elements: Gabriel & Dresden, Pryda, Jamie Woon, Aniko Tomovic …

Príjemný piatkový večer budete môcť opäť stráviť v spoločnosti Rádia_FM a tanečnej elektroniky. V prvej hodine vám ponúkneme nielen originálne hudobné kúsky, ale aj i mash upy a bootlegy ktorých súčasťou budú mená ako Gabriel & Dresden, Pryda, Jamie Woon a ďalší.

V závere prvej hodiny sa už naladíme na sound, ktorý je blízky nášmu hosťovi. Ním bude nežnejšia časť djskej obce, v podobe Aniko Tomovic, spolu s ktorou pride množstvo skvelej progressive housovej hudby obsiahnutej v exkluzívnom 4 Elements promo mixe.

Skvelým pokračovaním noci bude live vystúpenie nemeckej dvojice Booka Shade, ktorá je po vydaní svojho ostatného albumu Eve na roztrhanie. Hudobná hodinovka s týmito pánmi bude mať ešte o to exkluzívnejšiu príchuť, že ich vystúpenia sú k dispozícii na odvysielanie veľmi ojedinele.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

4 Elements

Zdroj: Rádio_FM