4 Elements: Eddie Amador, Luciano, Chus & Cheballos, Sensoreal, Ri Za, Slater …

V predvianočný piatok san a vás z playlistu 4 Elements vrhnú interpreti ako Eddie Amador, Luciano, Chus & Cheballos, ale tiež domáca dvojica Sensoreal a Ri Za, aby vám sprostredkovali vskutku príjemný začiatok piatkového večera.

Na tento sa výborne napojí host z Českej Republiky, majiteľ vydavateľstva Tribal Vision, producent a Dj Slater. Tento dodal 4 Elements  promo mix, ktorý vás bude tešiť svojou spoločnosťou až do 23. Hodiny. Okrem toho sa exkluzívne v tomto vydaní dozviete meno prvého headlinera, ktorý sa zúčastní výročnej party pri príležitosti 10. Výročia 4 Elements, ktorú odpálime 18. Apríla 2014!

cid inc

Skvelým zahraničným djským majstrom, ktorý sa následne zhostí svojej úlohy bude fínsky dj a producent Henry Hurtig známy ako Cid Inc, ktorého záznam z live setu z klubu La Estacion v španielskej Cordobe poteší predovšetkým milovníkov housového progresivu.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

4 Elements

Zdroj: Rádio_FM