4 Elements: Dj Dennis, Chus & Cheballos …

Piatkový tanečný večer s 4 Elements na Rádiu_FM vám v prvej hodine spestria svojimi skvelými titulmi mená ako Romanthony, Moby, Hot Since 82, alebo Chus & Cheballos, ktorý vás skvele naladia na príchod nášho hosťa.

Týmto bude premiérovo v našom programe Dj Dennis, ktorý oplýva skvelou technickou zručnosťou a výbornou selekciou jednotlivých titulov. O tom sa budete môcť presvedčiť aj vďaka exkluzívnemu promo mixu, ktorý Dennis pre nás namiešal.

chus+cheballos

V tretej hodine sa presunieme do slnečného Mexika na pláž Playa Del Carmen, kde sa  o 10 dní odohrával BPM festival. Na ňom sa popri veľkom množstve djov predstavila aj španielska dvojica Chus & Cheballos. A práve záznam z druhej hodiny ich viac ako troj hodinoveho live setu si budete môcť vychutnávať až do polnoci.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: Rádio_FM