4 Elements: David Lynch, Tomin Tomovič!

V dnešnej trojhodinovke plnej tanečnej hudby, začneme excelentným kúskom od Davida Lyncha, ktorý je známy predovšetkým v iných kreatívnych oblastiach. Tento si skvele zobral do remixového područia velikán Moby a výsledok si budete môcť vypočuť v dnešnom 4 Elements.

Okrem toho vám počas prvej hodiny v mixe od Michala Breetha predstavíme až šesť promo singlov, ktoré sa objavia na pultoch v nadchádzajúcich týždňoch medzi ktorými nebudú opäť chýbať aj songy zo Slovenska. Hosťom počas druhej hodiny, ktorého aktivity predstavíme bude Tomin Tomovič, od ktorého naservírujeme aj skvelý mix.

Finálová 3. hodina bude patriť dvojici nemeckých top producentov D Nox & Beckers, v mixe ktorí títo páni zostavili výhradne, zo svojej vlastnej produkcie a určite poteší milovníkov svižného tech housu.

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET