4 Elements: Dado, Chus, Peter Rios …

Posledné pred prázdninové vysielanie 4 Elements znamená pre mnohých nielen štart víkendu, ale I čas oddychu kúpania a zábavy. K tomu patrí I hudba, ktorá či už zabáva, alebo pomáha zrelaxovať.

Takýto hudobný koktajl sme sa vám snažili preto dnes namixovať I my. Spolu s interpretmi ako Dj Chus alebo Peter Rios sa budete mať možnosť naladiť na druhú hodinu, v ktorej privítame Dja Dada ktorý svojou hudbou okupuje Britské ostrovy. Ako sa mu tam darí sa dozviete v rozhovore, ktorý doplnia najaktuálnejšie hudobné trendy tohto pána.

Reprezentant elektronického zvuku talianskeho mesta Neapol, aj tak by sa dal nazvať ďalší host našej mixovanej sekcie. Marco Carola je hudobnou legendou nielen svojej krajiny, ale I žánru, ktorý reprezentuje. Jeho aktuálnu zvukovú podobu si predstavíme vďaka záznamu jeho live setu z horúceho Dubaja.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: Rádio_FM