4 Elements: Corvin Dalek, Guy Gerber, Dixon, Pan Pot.

Vikend v spoločnosti Rádia_FM budete môcť naštartovať tým najlepším spôsobom aj vďaka príjemným titulom od producentov ako Corvin Dalek, Guy Gerber, Dixon, alebo dvojice Pan Pot.

Slovenskú hrudu budú v aktuálnom vydaní reprezentovať Aamon a Dj Shadow, ktorí za svetovou konkurenciou čo do kvality nijako nezaostávajú. Exkluzívnym hosťom v našom vydaní bude hudobné alter ego dobre známeho slovenského producenta a dja Drahosha. Tento už niekoľko mesiacov intenzívne pracuje na svojom novom projekte Malocca, ktorý je výrazne orientovaný na najmodernejšie zvuky techna. Tetno pride vobec premiérovo verejne odprezentovať práve do 4 Elements, v ktorom si aj zahráme hodinový sete zostavený výhradne z jeho produkcie.

Na príjemné zvuky perkusií nadviažeme aj v sete legendárneho britského dja, producenta a vlastníka viacerých vydavateľstiev Dava Seamana v zázname jeho live setu z juhoamerického klubu Bar Americas.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

4 Elements

Zdroj: Rádio_FM