4 Elementa: Pablo Facet & Geenko, Pole Folder live @ Barkode, Belgicko

Oficiálny štart tanečného víkendu nakopneme vo 4 Elements na Rádiu_Fm, množstvom aktuálnych singlov naplnených výborným tanečným groovom. Na našom playliste sa objavia mená ako Maceo Plex, Florian Meindl, alebo Namito, ktorý vás skvele pripravia na druhú hodinu nášho programu.

V nej nás poctí live návštevou v našom štúdiu dvojica tatranských djských majstov Palo Facet a Geenko. Títo sú bez pochýb zárukou, že aj mix ktorý bude nasledovať v ich podaní bude kvalitnou tanečnou zábavou.

V tejto budem pokračovať aj v ďalšej hodine vďaka belgickému djovi, producentovi a majiteľovi vydavateľstva, ktorý patrí k jedným z najúspešnejších vo svojej krajine. Pole Folder a záznam jeho live setu z klubu Barkode vás privedie v skvelom tempe až nap rah polnoci.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: Rádio_FM