3 tipy, ako vytvoriť trendy look s bundami MEDICINE

Dni čoraz rýchlejšie striedajú tmavé večery, domovy zapĺňa vôňa horúceho čaju a vonkajšia teplota neustále intenzívnejšie zvoláva do služby zimné bundy a kabáty. Počkať, počkať. Zimné bundy a kabáty? Dámy, zahoďte starosti a šup-šup otvorte e-shop MEDICINE. Zimné poklady, ktorými môžete obohatiť váš šatník, čakajú iba na vaše pátracie akcie, tak neváhajte už ani chvíľu a objavte najnovšie trendy na túto sezónu.

Zimná bunda, kabát, parka… No kto sa v tom má vyznať?

Veru tak, možností a druhov rôznych búnd či kabátov je tak veľa, že človek sa v tom úplne stráca. S nami sa však nikde strácať nebudete, keďže sme si pre vás pripravili stručné zhrnutie kúskov, ktoré vás ochránia pred chladom.

Veľmi obľúbeným kúskom je zimná bunda. Zimná bunda môže byť kratšia približne do pásu, ale taktiež sa neustále viac dostávajú do popredia dlhé páperové bundy, do ktorých sa môžete celá poriadne zababušiť. Medzi bundy zaraďujeme aj softshellové alebo hardshellové bundy, pričom tieto budú známe všetkým milovníčkam výletov do prírody. Pomedzi tieto outdoorové kúsky zaraďujeme aj hybridné bundy spájajúce syntetické zložky a prírodné zložky do jedného kúsku.

Od zimných búnd odlišujeme kabáty či už s prímesou vlny alebo z iných prírodných alebo syntetických látok. Kabáty môžu byť doplnené kapucňou alebo kožušinou, zvyknú byť jedinečné jemnými vzormi, alebo sa navzájom líšia farebným prevedením. Podstatný však je ich elegantný charakter.

Taktiež sa môžeme stretnúť aj s kúskom známym ako parka. Parku môžeme smelo označiť ako zlatú strednú cestu medzi kabátom a bundou. Zvykne byť dlhšia, čím sa nápadne ponáša na kabát, no kvôli zhotoveniu zo syntetických látok a ležérnemu vzhľadu sa tiež približuje bunde.

Zakomponujte bundu do svojho outfitu a objavte jej čaro

Zimná bunda nemusí byť súčasťou vášho outfitu iba počas výletov v prírode. Radi vám ukážeme ako jednoducho ju môžete zahrnúť aj do inej vizáže.

Tip č. 1 – Bunda a šaty: Pôsobí na vás toto duo ako nekombinovateľné? Zahoďte všetky predsudky a siahnite po priliehavých šatách z pohodlného materiálu v čiernej alebo sivej farbe, dolaďte k nim tmavozelenú páperovú zimnú bundu a módnou ikonou sa stanete behom pár minút.

Tip č. 2 – Zimná bunda a skinny džínsy: Večná klasika, ktorá nikdy nesklame – to sú predsa skinny džínsy. Oživte tento, na prvý pohľad všedný look zateplenou tmavo tyrkysovou bundou a vychutnajte si obdivné pohľady, ktoré vás budú sprevádzať na každom kroku.

Tip č. 3 – Dámska bunda s potlačou a ležérne nohavice: Patríte medzi milovníčky ležérnych kúskov, v ktorých sa cítite pohodlne? Ak áno, dodajte vášmu outfitu nový šmrnc pridaním dámskej bundy s potlačou, vďaka ktorej bude vaša vizáž pôsobiť sviežo a hravo, takže pocit sebavedomia na seba nenechá dlho čakať.

Ponorte sa spolu s nami do mora, v ktorom plávajú trendy dámske zimné bundy MEDICINE, ktoré sme pre vás pripravili v e-shope MEDICINE a inšpirujte sa každý deň k novým outfitom.

Zdroj: PR