20 rokov skupiny Gladiator, oslavovať sa bude vo veľkom!

Skupina Gladiator oslavuje 20 rokov na slovenskej hudobnej scéne. Okrúhle výročie sa rozhodli poňať vo veľkom štýle, keďže sa chystajú na turné po celom Slovensku. Od 4. do 9. októbra môžu fanúšikovia oslavovať spolu s nimi na veľkolepom oslavnom turné v 6-tich našich mestách s najkvalitnejšou technikou, megaluxami svetiel a exkluzívnymi hudobnými hosťami!


VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR bude hudobnou prehliadkou toho najlepšieho, čo kapela za uplynulé dve desaťročia vyprodukovala. Nebudú chýbať osvedčené hity, ktoré priniesli „gladiátorom“ úspechy v rebríčkoch hranosti v slovenských rádiách či v ankete Slávik, ale najmä skutočné prekvapenie v podaní známeho zahraničného hudobného hosťa. Jeho meno sa fanúšikovia dozvedia už čoskoro.

„Keď sme pred 20 rokmi začínali, chceli sme robiť celý život iba hudbu, bol to náš detský, naivný sen. Som strašne rád, že sa nám tento sen splnil,“ neskrýva emócie spevák Miko Hladký. Členovia tejto nitrianskej kapely si pre fanúšikov navyše pripravili skvelý darček v podobe výberovky ich najväčších hitov na dvoch CD, ktorá vyjde už na jeseň spolu so spomienkovou knihou plnou najlepších momentiek zo života jednej z najúspešnejších slovenských skupín.

„V tejto knihe sú na fotkách zachytené všetky naše spomienky. Vychádza zároveň s 2CD, na ktorom je 20 plus 20 pesničiek a jedna úplne nová, ktorá sa volá 20 rokov,“ prezrádza ďalší „oslávenec“ Georgio Babulic a dodáva, že výročie chcú osláviť spolu s ľuďmi na veľkom októbrovom turné po šiestich slovenských mestách. Ako už členovia nitrianskej kapely načrtli, pôjde o najväčšiu koncertnú šnúru v ich histórii a tomu bude zodpovedať aj program.

Od 4. októbra sa ich VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR postupne presunie zo západného Slovenska na východ. Veľkolepú narodeninovú šou začnú v Bratislave v hale Pasienky, 5.10. ich fanúšikovia uvidia v Prievidzi v City Aréne, o deň neskôr sa predstavia pred domácim publikom v Nitre v hale Klokočina, oslava bude pokračovať v Martine v športovej hale Podháj, 8.10 sa presunú do Košíc do Cassosportu a svoje veľkolepé turné uzavrú v Humennom v športovej hale Ultras, kde sa fanúšikom takisto poďakujú za dve desaťročia na hudobnej scéne. Všetky koncerty majú jednotný začiatok o 19:00hod.

Veľkolepému koncertu pätice členov Gladiatoru bude predchádzať vystúpenie Silvayovcov, ktorí sa preslávili najmä účinkovaním v šou Česko Slovensko má talent. Netypickým spojením ľudových hudobných nástrojov a modernej tanečnej hudby si získali tisícky fanúšikov. Na fujare, husliach a cimbale dokázali zahrať hitovky od Prodigy či dokonca Michaela Jacksona.

Predpredaj vstupeniek na turné už dnes na www.ticketportal.sk.

Kompletný program VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR:
4.10. 2011 – Bratislava : Hala Pasienky
5.10.2011 – Prievidza : City Aréna
6.10.2011 – Nitra : hala Klokočina
7.10.2011 – Martin : športová hala Podháj
8.10.2011 – Košice : Cassosport
9.10.2011 – Humenné : Športová hala Ultras

Gladiator 20 rokov TOUR

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET