Live stream z tanečného stagu Sázavafestu.

První celoplošné taneční SeeJay Radio, které vysílá v sítí DAB a také na internetu bude přenášet čtvrteční a páteční DJ sety z Dance-mania.cz Dance Zone na letošním Sázavafestu.

A line-up bude skutečně bohatý! Pokud se na samotný festival nedostanete, máte možnost poslouchat už ve čtvrtek 1.8. a v pátek 2.8. celkem  2 přímé přenosy prostřednictvím SeeJay Radia. Laďte buď v DAB, nebo na www.seejay.cz.

Třináctý ročník multižánrového a multikulturního festivalu Sázavafest představuje v koprodukci s projektem DANCE-MANIA.CZ druhý ročník taneční stagee festivalu. Po loňském vystoupení Mika Candyse, Sak Noela, Paula Oakenfolda, Dennise Sheperda, Stonebridge, Chrise Sadlera a dalších je rozhodně na co navazovat.  Čtvrteční a páteční line-up DANCE-MANIA.CZ Dance Zone na Sázavafestu SeeJay Radio přinese živě z pražského studia ! Ve čtvrtek to bude od 18:00 do půlnoci. V pátek pak bude přímý přenos probíhat od 20:00 až do 5. hodiny ranní.  „Během vysílání se posluchači dozvědí stěžejní informace o DANCE-MANIA.CZ Dance Zone. Představíme interprety, kteří v rámci akce vystoupí, a přidáme spoustu zajímavostí.  V pátek 2.8. pak přineseme přímý přenos celého pátečního line-upu. Z toho nejzajímavějšího nabídneme třeba live set STONEFACE & TERMINAL /GER/ nebo JASPER FORKS aka U96 /GER/.  Začínáme od 20:00 a pokračujeme až do páté hodiny ranní“, prozradil ke speciálnímu vysílání programový ředitel SeeJay Radia Ondřej Látal.

SeeJay Radio bude mít ve Světlé nad Sázavou, kde celý festival probíhá, i svého reportéra a hostesky. V průběhu přímého přenosu se s nimi budou moderátoři telefonicky spojovat a zjišťovat informace o aktuálním dění v taneční „zóně“ Sázavafestu. Kromě živých přenosů, se těšte na i na živé sety míchané přímo ve studiu SeeJay Radia, rozhovory a spoustu zábavy. „ Chtěl bych moc poděkovat projektu DANCE-MANIA.cz za ochotu a taky skvělou spolupráci na přípravě přímého přenosu. Jsme jediné rádio, které zvuk z DANCE ZONE přenese éterem svým posluchačům a moc si toho vážíme“, dodává LátalVíce se dozvíte na těchto webech: www.dance-mania.czwww.seejay.cz,  a také na facebook.com/seejayradio.

LIVE STREAM: https://www.seejay.cz/fplayer.php

ČTVRTEK (1.8. 2013)
18:00 – 21:30 – live set Ranní Honičky SeeJay Radia + Info vysílání o dění na DANCE MANIA.cz Dance Zone na Sázavafestu
21:30 – 22:30 – live přenos  JERRY DEEJAY (live @ DANCE-MANIA.cz  Dance Zone)
22:30 – 00:00 – live set Ranní Honičky SeeJay Radia (studio – Praha)

PÁTEK (2.8. 2013)
20:00 – 21:30 – Info – vysílání o dění na DANCE-MANIA.cz Dance Zone na Sázavafestu (studio – Praha)
21:30 – 22:30    MIKAEL VAN DIKEEN (live @ DANCE-MANIA.cz  Dance Zone)
22:30 – 00:00    ÉPOQUE NOIR feat. TOMAS-Z (live @ DANCE-MANIA.cz  Dance Zone)
00:00 – 01:00    MR. DERO & KLUMZY TUNG /UK-AT/ (live @ DANCE-MANIA.cz  Dance Zone)
01:00 – 02:00    ATHRO (live @ DANCE-MANIA.cz  Dance Zone)
02:00 – 03:30    STONEFACE & TERMINAL /GER/ (live @ DANCE-MANIA.cz  Dance Zone)
03:30 – 05:00    JASPER FORKS aka U96 /GER/(live @ DANCE-MANIA.cz  Dance Zone)
5:00 – Konec přímého přenosu.

Zdroj: Sázavafest