IDYOT ATAK!!!!

Druhý diel akcie IDYOT ATAK!

Našľapaná, nápaditá, undergroundova elektronická hudba nielen pre idyotov.

KARAOKE TUNDRA – ukrajinský Slovák z Trnavy. Legenda!! Top miestny liveacter jeden z mála ktorý sa dokázali presadiť aj v zahraničí! Treba počuť. vidieť. zažiť!

EMAH – Ďalší pôvodom Trnavčan, kedysi známy pod pseudonymom Blue M. Zahrá live act zložený z „hybných trackov“ okolo 70BPM. Používa pri tvorbe svojích trackov a remixov klasicku výzbroj mpcéčko, modulár a Korg ms-10. Emah tiež remixoval úplne každého z miestnej scény napr.: Peťo Tázok, Dope Aviators, Nourish my Fame, Hudba z Marsu… Často nehráva, my sme ho ukecali, sľubujeme zvukový zážitok.

MAKKATU – je producent, ktorý vždy a výlučne hráva svoju vlastnú muziku z mašiniek. Makkatu hosťoval na rôznych akciach kde predstavil publiku svoju verziu minimal-techna bohatú na ambient-noisové plochy a najrôznejšie variácie bítu – ideálne na popolnočnu párty!

HARD CORE CHILL OUT – novačik-debutant sľúbil live act definovaný ako „znásilnený pop“ 85BPM/170BPM a veľa basov a sample zo starych vinylov s klasikou, analógové basové linky a rôzne ruchy a pazvuky … necháme sa prekvapiť
NISIRU & DA-NO – rezidenti z Hopkirku…V Hopkirku sa hrá skorej loungovo a z dvoch technicsov. FUGA je priestor na inú hudbu, iné platne. Iný sound. NISIRU zahrá svoj vinylový silno tanečný electro robotik dj set a DA-NO do záverečnej pomasíruje naše ušné laloky a prinúti celý parket k maximálne tanečným kreáciam svojim groovy zvukom z vinylov a štyroch gramofónov!!

***BEATZ***ELECTRO***BASS***TECHNO***