Europa 2 Welcome Summer 2012 Carat Tuning after party!

Najväčšia tanečná akcia stredného Slovenska sa aj tento rok vracia na Liptov! Dňa 23. júna 2012 sa opäť raz Ružomberok zatrasie v základoch. Po prvom úspešnom ročníku Vás všetkých srdečne pozývame na druhú edíciu festivalu EUROPA 2 WELCOME SUMMER – akciu, ktorú môžete zažiť iba raz do roka na Liptove! Priamo v srdci Slovenska tak opäť raz uvítame leto vo veľkom štýle!

Tento rok určite príjemne prekvapíme všetkých návštevníkov rôznym doplnkovým programom počas celej show. Špecialitou tohto ročníka je, okrem iného, aj oficiálna AFTER PARTY exkluzívneho festivalu CARAT TUNING PARTY priamo počas akcie EUROPA 2 WELCOME SUMMER vo vonkajšom areály ŠH KONIAREŇ! Takže okrem výbornej zábavy sa naši návštevníci môžu tešiť aj na veľký tuning zraz plný krásnych, upravených automobilov a ešte krajších hostesiek.

Vo vonkajšom areáli bude pre návštevníkov taktiež pripravená aj extra penová party s najsilnejším penovým delom na Slovensku! Nezabudnite si aj plavky, pretože tancovať sa bude aj pod holým nebom, vďaka live Djovi vo vonkajšom areáli!

Tento ročník sa bude odohrávať v externých a interných priestoroch športovej haly ŠH KONIAREŇ v Ružomberku. Interiér bude tradične patriť našim hlavným hosťom, kde pre Vás chystáme naozaj zaujímavý program s masívnou technikou, či už po svetelnej alebo hudobnej stránke. 
Svoje umenie predvedú:
PICO & STAME (EUROPA 2 DANCE EXXTRAVAGANZA)
ROBER BURIAN (VY-NI-KA-JÚ-CE TOUR 2012)
DJ EKG
STANLEY
MAIREE 
Predpredaj / Lístky: Pre obmedzenú kapacitu haly a exteriéru bude spustený limitovaný počet lístkov v predpredaji v sieti TICKETPORTAL. Lístky už v predaji! Prvých 500 ks za first moment cenu 5 €!

Tento rok to bude väčšie, šialenejšie a zábavnejšie! Všetky aktuálne informácie sa dozviete tu. Nezabudnite, takúto show môžete zažiť len r az do roka na Liptove. Tešíme sa na Vás.

E2WS2012
Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET