Patrícia Vitteková mieri na západ s djskou star!

Pokusov o presadenie sa slovenských interpretov za hranicami ich vlasti sme už zažili niekoľko. O úspech sa v najbližších dňoch bude snažiť aj speváčka Patrícia Vitteková. Záver januára má pre ňu hviezdnu príchuť.

Patricia Vittekova

„Moje kroky povedú do Francúzska a do Belgicka. Nebudem sama, čaká tam na mňa skutočne významný umelec,“ prezradila o pripravovanom výjazde po Európe. Spomínanou hviezdou je francúzsky DJ Bertrand Van Kleef, ktorý je na scéne už viac ako 10 rokov a jeho meno je známe nielen pod Eiffelovkou.

Bertrand van kleef

S týmto charizmatickým DJ-om sa Patrícia predstaví v troch najznámejších belgických kluboch – Noxx, Carré a Spirito Martini. Ešte pred samotnými koncertmi má dvojica naplánované fotenie pre istý francúzsky časopis, ktoré sa uskutoční priamo v Paríži. V belgickom nahrávacom štúdiu sa potom postavia pred jeden mikrofón a naspievajú dueto. Bertrand Van Kleef je pojem – vystupoval na londýnskom Fashion Weeku, je už tradičnou súčasťou párty pre značky Chanel, Louis Vuitton či Dior, hral na filmovom festivale v Cannes a jeho soundtracky sa púšťajú na večierkoch Fashion TV.

Patricia Vittekova

„Je to pre mňa niečo ako splnenie sna. Možnosť spolupracovať s DJ-om Bertrandových kvalít sa nenaskytne každý deň. No a vystúpiť na tých nádherných pódiách! Bruselský Spirito Martini je v top trojke najlepších klubov na svete. Spomínam si, že keď som bola v Carré ako obyčajný návštevník, povedala som si, že tam raz budem spievať. Teraz sa to deje, vesmír odpovedá,“ dodala šťastná Patrícia Vitteková. Jeden zo snov sa jej splnil už nedávno – pod svoje krídla si ju totiž vzal francúzsky manažér Soufiane Ait.

Patricia Vittekova

Patrícia Vitteková sa 28.1.2012 predstaví v klube Noxx, 30.1.2012 v klube Carré a 18.2.2012 v Spirito Martini.

Zdroj: Nikoleta Kováčová
Publikoval: Redakcia GREGI.NET