Patrícia Vitteková si podmanila Belgicko!

V závere januára sa speváčka Patrícia Vitteková vybrala na skusy do Európy. Spolupráca s novým francúzskym manažérom prináša prvé ovocie.

Patricia Vittekova

Vyčerpaná, no nesmierne šťastná sa v prvý februárový deň vrátila do Bratislavy speváčka Patrícia Vitteková. Cesta do Francúzska a Belgicka dopadla nad jej očakávania. „Bolo to ako z rozprávky,“ hovorí s nadšením speváčka. „Trhali sa, aby sa ma mohli dotknúť,“ s úsmevom krúti hlavou. Takáto atmosféra totiž vládla pri jej koncertoch v dvoch najväčších belgických kluboch Noxx a Carré. „Prvýkrát som mala od stresu kàče v bruchu,“ spomína si na cestu do klubu Noxx. Kotol niekoľkých tisícok žúrujúcich fanúšikov tanečnej hudby v nej vyvolával poriadny rešpekt. O lukratívnosti miesta svedčí aj fakt, že v závere februára na tomto mieste vystúpi hviezda hitparád – americká formácia LMFAO!

Podobne nabitá atmosféra vládla aj počas jej druhého koncertu v klube Carré. Na oboch ju sprevádzal známy francúzsky DJ Bertrand Van Kleef. Patrí k pravidelným účinkujúcim na londýnskom Fashion Weeku, na párty pre značky Chanel, Louis Vuitton či Dior, predstavil sa už aj na filmovom festivale v Cannes a jeho soundtracky sa púšťajú na večierkoch Fashion TV. Práve s Bertrandom Van Kleefom sa Patrícia Vitteková postavila aj pred fotoobjektív. V Paríži spoločne nafotili editoriál pre jeden francúzsky časopis.

Patricia Vittekova

Týmto sa pre Patríciu Vittekovú jej pôsobenie za hranicami Slovenska nekončí. Jej francúzsky manažér Soufiane Ait si pre ňu nachystal čerešničku na torte – vystúpenie v hlavnom meste Belgicka v Bruseli v jednom z troch najlepších klubov sveta – Spirito Martini. (Koncert spoločne s Bertrandom Van Kleefom sa uskutoční 18. februára 2012.) „Belgicko zostane pre mňa vždy hlboko v mojej hlave ako niečo, čo keď človek zažije, vždy sa musí usmiať, keď si na to spomenie. Toto chce zažiť každý spevák, každý umelec. Som za ten pocit nesmierne šťastná,“ nechala sa počuť Patrícia Vitteková.

Napriek krátkemu času, ktorý Patrícia Vitteková vo Francúzsku a v Belgicku strávila, stihla uzavrieť aj jeden vskutku lukratívny kontrakt. Zaradila sa k menám ako Lady Gaga, Puff Daddy, Bob Sinclar či 50 Cent. Môže sa totiž pochváliť tým, že je prvou Slovenkou, ktorú sponzoruje svetoznáma francúzska značka slnečných okuliarov Nunettes.

Zdroj: Nikoleta Kováčová
Publikoval: Redakcia GREGI.NET