Element on Air: Ďalšie vydanie internetového streamu s hosťom!

Najbližší štvrtok vás opäť pozývame do virtuálneho klubu, kde sa priamo zo stejdžu vysiela živý mix. Prvé vydanie nás i napriek malým technickým problémom na začiatku vysielania zaskočilo sledovanosťou, akú sme neočakávali a príjemne nás motivovalo k pokračovaniu.

Rovné beaty v pomalšom bpm zastúpené tech-hausom a minimalom si svojich priaznivcov na Hornej Nitre získavajú o čosi pomalšie, preto má relácia okrem večerného rozptýlenia ponúknuť aj ľahko edukatívnu formu, ktorou ponúkame ochutnávku tohto neveľmi rozšíreného žánru. V Európe, zámorí i párty ostrovoch sa house a jeho formy a subžánre už roky držia na výslní popularity. Bez problémov napåňajú kapacitu klubov od Amsterdamu po Ibizu, čo svedčí o kvalite a energii tejto hudby.

Hosťom Element ON AIR bude DJ Mike Wazowski, ktorého domácemu publiku netreba predstavovať. Je to jeden z mála miestnych DJov, ktorým sa DJing ako hobby stalo profesionálnym živobytím.

Jeho počiatky siahajú do doby, kedy sa klubová scéna ešte len formovala, kraľoval v už neexistujúcom klube Space v PD. Dodnes pôsobí ako rezident discoklubu Caribic. Jeho sety získali ocenenia a boli odjakživa nekompromisne presné, hravé, plné radosti a energie. I keď sú dnes jeho tracklisty ladené prevažne komerčnejšie, Mike je stále verný klubovej hudbe a spoľahnite sa, že dokáže prekvapiť hausovo-minimalovou nádielkou.

Lineup doplnia tradične Goyaa, ktorý si na vás pripravil ešte tvrdší minimal ako minule a Beat Synonym s elektrizujúcim tech-hausom.

Vo štvrtok 11. 8. si o 21.00 kliknite na www.ustream.tv/channel/element-live
Special: 20 VIP vstupov do backstage na pozvánky

OnAIr

Zdroj: Element
Publikoval: Redakcia GREGI.NET