HardTechno Provincie – Říše Mrtvých: 23. septembra v Brne!

Už je tomu 2 roky, co se Hardtechno Provincie ocitla na České scénì HardTechno hudby. Ušla kus cesty aby si vybojovala místo, které teď má. Další díl si užijeme 23.9.2011. Tentokrát neslibujeme dekorace, gogo atd, ale pořádnì nabušený line up.

Pro nìkoho je to možná stále sen, ale podařilo se nám jako prvním do České Republiky zabookovat djku DAY MAR z Holandska. Ve svìte přezdívanou jako královnu HardCore.

Po mnoha vystoupeních na nejvìtších halových akcí na svìtì včetnì HardCore of Master, kde je neuvìřitelná účast až 20 000lidí, Favál bude pro ní jen kapka v moři. Ale pro nás to bude obrovský krok ku předu a držení trendu v hudebním svìtì. Mnohý by napadlo, že jen tato osoba je dostačující pro HTP 7 a dalších djs není třeba. Ale na seznamu je obrovská účast. Z Francie k nám zavítá Greg Notill, který nám nadiktuje tvrdou rovnici Hardtechna. Mohli jsme ho slyšet v Čechách na akci Summer Session, jako jednu z hlavních hvìzd. Jsme u čísla 2 a hned si představíme třetího dj-e. Další dj pochází z Holandska. Opravdový umìlec HardTecha, který Vás dostane. V Česku dosud nepoznaný dj Salva Trucha. Myslíte, že už jsme skončili? Ano za předpokladu, že jsme nezapomnìli na Robert Fabian z Maďarska. V Česku bohužel nikdy nehrál,ale jistì plno lidí i djs ho znají. Vidìt a slyšet jsme ho mohli na Darkness 5. Posledním hostem ze zahraničí na hlavní stage bude samozřejmì nìkdo ze Slovenska. Pořádnou řežbu Vám naservíruje dj B.P.M. U sousední zemì trochu zakotvíme, protože se nalodí ještì náš rezident Dj Lenzy vs. Tronic, také ze Slovenska. To máme 7 zahraničních hostù. Naší zemičku zastoupí náš druhý rezident dj Golpe. V neposlední řadì, se mùžete tìšit na novou tvář, která odstartuje párty a tj. dj Slayer

O druhé stagy bylo hlasováno na Facebooku, jestli chcete HardTechno nebo zachovat Techno. A z velkým překvapení Techno vyhrálo na plný čáře. Naše pozvání přijal další dj ze Slovenska dj Latech, tìšit se mùžete na zlámané Slovenské techno. Za Českou špičku se postaví dj Steen. Další dj je již u nás velice dobře známý dj Scarpo. Z Olomouce k nám dojede dj Čmelda a Metik. Ze Svitav k nám zavítá nováček na hudebním poli dj BTTU. Jelikož na hlavním podium poprvé uvidíme HardCore na vedlejší stage bude taky novinka a to dj Marcus De Hard v HardStyle setu. Další dj přijede z Moravských Budìjovic, mùžeme se tìšit na dj Matimur. V neposlední řadì naši rezidenti dj Krttek a dj Skais.

Hardtechno Provincie

Zdroj: HTP
Publikoval: Redakcia GREGI.NET