zZub – live drum&bass U Očka!

Na prvý live drum&bass /dub /dancehall večer s názvom Drum a Dub zavíta prešovsko-košická kapela zZub. Už tento štvrtok 8.marca sa vám predstavia (so špeciálnym MDŽ vstupným pre dámy) U Očka v Bratislave. So svojimi pozitívnymi vibráciami a ešte pozitívnejšími textami príde N3O, dub a dancehall z platní vám do tanca zahrajú DJ Giznis a DJ Nula.

zZub je unikátna kapela hrajúca dnb a jungle naživo. Nepoužívajú žiadne programované loopy či podklady, ide im o zachovanie živého elementu v hudbe. Na gitarový syntetizér hrá Boris Maťko, na basový syntetizér Igor Vladyka a do bicích v šialenom drum&bassovom tempe udiera Martin Janočko. Prednosťami ich konceptu je možnosť dynamicky a flexibilne reagovať na spätnú väzbu od poslucháčov a v reálnom čase ovplyvňovať priebeh živej produkcie s možnosťami improvizovaných vstupov (nie jazzových sól) a rozšírení. Majú za sebou od roku 2000 množstvo vystúpení, zahrali si napríklad i na festivale Pohoda. Do Očka so sebou berú i dvoch hostí: MC Loopata Cicka Makay doplní ich vystúpenie svojimi textami a bratislavská VJka 243586 sa postará o zážitok pre vaše oči.

Dominik aka N3O príde do Bratislavy so svojím dubom a reggae. Svojským stýlom „rapuje“ texty o spoločnosti, je z nich cítiť neuveriteľne pozitívny prístup k ľudom, hudbe, prírode a životu vôbec. Na jeho vystúpeniach prúdi pred pódium masa krásnych a pozitívných vibrácií vo vlnách, ktoré vás unesú do sveta, v ktorom by sme chceli žiť všetci.

DJ Giznis a DJ Nula budú mať so svojimi dubovými a dancehallovými setmi na starosti before i afterparty. Ich platne a výber toho, čo podľa nich z dubu a dancehallu stojí za to štvrtkový Drum a Dub večer U Očka o 21.00 spustia a za gramce sa postavia opäť po vystúpení formácie zZub a budú sa natešene prizerať, ako sa pretančíte do piatkového rána.

www.funkycomrade.com
www.zzub.sk

Drumdub

Zdroj: Funky Comrade
Publikova: Redakcia GREGI.NET