Zuzana Smatanová spieva v novom singli „V dobrom aj v zlom“!

Zuzana Smatanová spieva fanúšikom „V dobrom aj v zlom“. Tak sa volá jej najnovší singel, ku ktorému stihla nakrútiť aj videoklip. Pieseň o krehkých ľudských vzťahoch venuje niekoľkonásobná Zlatá Slávica všetkým, ktorí dokážu pri sebe stáť v dobrých aj zlých časoch.

Skladbu nahrala Zuzana Smatanová v spolupráci s Marekom Rakovickým v štúdiu Lavagance. O mixáž sa postaral legendárny Ivan Jombík! V klipe, ktorý sa nakrúcal na lúkach, v bažinách a v zrúcanine kláštora, si zahral reálny pár mladých ľudí. Pozrite si ako Zuzka Smatanová cíti silu vzťahov „V dobrom aj v zlom“!

_DSC5234

6-násobná Zlatá Slávica Zuzana Smatanová má nový singel „V dobrom aj v zlom“. Pieseň o krehkých vzťahoch napísala samotná speváčka. Novinku venuje Zuzana všetkým, ktorí dokážu pri sebe stáť v dobrých aj zlých časoch. 

„Pesnička sa u mňa vyvíjala pomerne dlho, potrebovala som ju sama vnútorne prežiť, aby som naozaj vedela ako text dokončím a čo chcem vlastne povedať. Klavírny motív som si pred vznikom pesničky veľmi často hrávala, držal sa mi v hlave a to bolo pre mňa znamenie, aby som z toho vytvorila celú pieseň. Skladba je o tom, že dnešné vzťahy medzi ľuďmi sú veľmi krehké a je výnimočné, že pár spolu vydrží v dobrom aj v zlom. Neplatí to len v partnerskom vzťahu, ale aj v priateľstve, v rodine. Skladbu venujem všetkým, ktorí dokážu pri sebe stáť nielen vo chvíľach, kedy je všetko ako má byť, ale aj vtedy, keď sa život pohne nečakane iným smerom a je ho ťažké ustáť.“ Vysvetľuje Zuzana Smatanová.

Skladbu nahrala Zuzana Smatanová v spolupráci s Marekom Rakovickým zo štúdia Lavagance. Skladbu zmixoval legendárny Ivan Jombík!

“Na pesničke sme pracovali dva mesiace. Mareka Rakovického  som po dobrej skúsenosti znova oslovila a “V dobrom aj v zlom” som opäť nahrávala v štúdiu Lavagance. O mixáž a mastering sa postaral Ivan Jombik v štúdiu One Love. Klavír som nahrala ja a v pesničke si zahral na hit-hat aj bubeník Martin Valihora.“ Prezradila Zuzana Smatanová.

_DSC5117

K novej skladbe stihla Zuzana nakrútiť aj videoklip. Filmovalo sa dva dni v exteriéroch – na lúkach, v bažinách a v zrúcanine kláštora. Novinku režírovala Paulína Mačáková, ktorá má na konte aj Zuzanin klip „Miesta”.

„Prvý deň sme nakrúcali v zrúcanine kláštora Katarínka pri Dechticiach a druhý deň v okolí Bratislavy. Klip je spracovaný metaforicky ako životná cesta dvoch ľudí, ktorí prežívajú spolu dobré aj ťažšie chvíle a stále pri sebe stoja.“ 

_DSC8783

Vo videoklipe si zahral reálny pár mladých ľudí, ktorý sa spolu snaží vydržať „V dobrom aj v zlom“.

„V klipe účinkujú Saška a Rudy. Nie sú to herci, ale ozajstní ľudia. Chcela som, aby ich láska bola autentická. Bolo úžasné sledovať ako si pomáhali, vzájomne sa chránili a držali za ruky. Filmovali sme v tom najväčšom teple na lúke, podvečer v lese plnom komárov a nakoniec v bažinách v Rusovciach.“ Uzavrela Zuzana Smatanová.

_DSC8847

Zuzana Smatanová má na konte niekoľko úspešných albumov a množstvo hudobných ocenení ako Aurel, OTO, Grand Prix Rádio a Zlatý slávik v kategórii Speváčka roka, Hit roka, Rádioslávik a Absolútny slávik. 6-násobná Slávica predvedie novinku „V dobrom aj v zlom“ naživo na letných festivaloch.  Viac informácii nájdete na www.zuzanasmatanova.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Martin Ferenčík