Zuzana Smatanová pootvorila “Dvere“ do súkromia!

Zuzana Smatanová má nový klip! Obrazovú podobu dostala titulná skladba z nového albumu s rovnakým názvom „Dvere“! Speváčka v ňom odhaľuje zákulisie svojej kapely, ciest a koncertov. Absolútna Zlatá Slávica ho venuje všetkým svojim fanúšikom!

V novom klipe uvidíme Zuzanu Smatanovú v polohách ako nikdy predtým! Ukáže, ako sa pripravuje pred koncertom, ako skúša s kapelou alebo nakrúca klip.


„Takýto klip som chcela urobiť už veľmi dávno, ale doteraz k nemu nebola vhodná pesnička. Teraz som zistila, že skladba Dvere je ideálna. Myslím si, že súhra videa a audia sa podarila.“

Nápad zostrihať videá z ciest a koncertov prišiel od samotnej speváčky, ktorá ich má plný archív. Pri výrobe pomáhal 27-ročnej hudobníčke zvukár Peter Výboch. Celý klip vznikol za dva dni a obsahuje vyše 80 súkromných videí.


„Všetky videá v klipe sú točené mojou malou kamerou, ktorú nosím všade so sebou. Trochu to ovplyvnilo kvalitu obrazu, ale práve to dodáva tomu „backstageovému“ videoklipu čaro. Vo vyše trojminútovej pesničke sa dá vidieť, aký zaujímavý život občas žijem. A mňa taký život naozaj baví…“ vysvetľuje usmiata Zuzana Smatanová

Klip Dvere predstavuje v podstate prierez súkromného a kapelového života speváčky za uplynulé tri roky. Charizmatická Zuzana Smatanová sa v ňom objaví nielen v zákulisí ale aj na pódiu. Koncertné zábery sú z Gemini Joj tour 2010.

„Tento videoklip venujem všetkým mojim fanúšikom a fanklubu. Ale aj chalanom z kapely, s ktorými mi je skvelo už deväť rokov. A všetkým bezprostredným ľuďom, ktorí majú radi smiech a svoj život!“

Skladba Dvere pochádza z piateho štúdiového albumu rovnaného názvu, ktorý Zuzana Smatanová vydala na konci minulého roku. Producentsky sa ho ujal Maroš Kachút, ktorý produkoval doteraz všetky Zuzanine albumy od roku 2003. Na dlhoočakávaný album sa zmestilo 10 skladieb. Skladby nahrávala Zuzanina kapela v zložení Maroš Kachút, Palo Smolka, Braňo Jelen a Dušan Kulich. Na husle zahral hosť – producent a skladateľ Slavo Solovic.

Zuzana Smatanová - DVERE

Zdroj: Propagandahouse s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET